E-commerce

Overeenkomstig de e-commerce richtlijnen van 8 juni 2000 die in de gehele Europese Unie zijn geimplementeerd, verzorgt de onderneming de volgende informatie met betrekking tot het afsluiten van contracten (registratie, aanbetalen en uitbetalen en het afsluiten van elke individuele weddenschap en spelinzet) op het internet.

• Door uw registratie bij de onderneming verklaart u dat u de minimale leeftijd bereikte, vereist voor spelen, overeenkomstig de betrokken nationale wetgeving (gewoonlijk 18 jaar). Bovendien gaat u akkoord met en aanvaardt u de Reglementen, die ingaan op de registratie, het uitbetalen en het aanbetalen en het spelen in zijn geheel.

• Uw contractformules (registratie, aan- en uitbetalen, net als elke individuele weddenschap en spelinzet) worden door de onderneming opgeslagen en zijn op verzoek onmiddellijk te uwer beschikking. Omwille van veiligheidsredenen kunnen alleen bepaalde uittreksels van deze gegevens worden ingekeken en veranderd in uw persoonlijke rekening.

• Indien u om het even wat aan uw persoonlijke informatie, die u aanleverde bij de registratie, wilt veranderen, kan dat in uw rekening onder Persoonlijke gegevens. In uw rekening kunt u ook uw wachtwoord wijzigen door te klikken op “Wachtwoord veranderen”.

• Inzetten op de bwin.be website kan worden gedaan in het Engels, Duits, Frans en Nederlands.