Waarom kan ik mijn live-weddenschap niet plaatsen?

Weddenschappen kunnen niet geplaatst worden om de volgende redenen. Het is mogelijk dat meerdere opties van toepassing zijn.

1. De door u gekozen quoteringen zijn groter of kleiner geworden. Klik op de update button om de wijzigingen te accepteren.
    Om het proces te verkorten kunt u ook de automatische acceptatie van veranderende quoteringen activeren op uw wedstrookje. Meer info kunt u vinden in de FAQ “Hoe kan ik het proces van een weddenschap afsluiten versnellen?”.
  2. Uw tip wordt momenteel niet aangeboden. Deselecteer deze of maak gebruik van de update button. U kunt vervolgens uw weddenschap plaatsen of een andere tip kiezen.
  3. Uw tip wordt niet meer aangeboden. Deselecteer alstublieft uw tip of maak gebruik van de update button. U kunt vervolgens uw weddenschap plaatsen of een andere tip kiezen.
  4. Het is mogelijk dat om een aantal redenen niet geplaatst kan worden. U kunt iedere situatie “handmatig” oplossen door de betreffende te deselecteren/verwijderen of met de update button kunt u alle situaties tegelijk oplossen.