Skrill 1-Tap Veel gestelde vragen

1. Wat is Skrill 1-Tap?
  2. Hoe vul ik mijn account aan met behulp van Skrill 1-Tap?
  3. Hoe kan ik mijn Skrill 1-Tap opladen?
  4. Is het veilig om gebruik te maken van Skrill 1-Tap?

1. Wat is Skrill 1-Tap?

Met Skrill kunnen klanten met een geldig e-mailadres veilig en goedkoop directe online betalingen versturen en ontvangen. U kunt Skrill gebruiken voor:

1. Versturen van geld per email van uw creditcard of bankrekening.
  2. Online aankopen doen.
  3. Geld ophalen via email.

2. Hoe vul ik mijn account aan met behulp van Skrill 1-Tap?

Ja, u kunt uw bestaande Skrill account bij ons gebruiken. Om geld te storten met behulp van een bestaande Skrill account, volgt u onderstaande stappen:

1. Log in op uw account.
  2. Ga naar het 'Kassier' tabblad en selecteer 'Storting'.
  3. U ziet nu het Skrill 1-Tap logo. Selecteer deze stortingsoptie door te klikken op het icoon.
  4. Vul het gewenste stortingsbedrag en de bonuscode (indien van toepassing) in en klik vervolgens op 'Storting'. Let op: Dit bedrag moet kleiner of gelijk zijn aan het bedrag op uw Skrill account.
  5. U wordt doorgestuurd naar de Skrill website waar u uw Skrill e-mailadres en wachtwoord kunt invoeren om in te loggen.
  6. Voltooi de transactieop de Skrill website.
  7. Op het volgende venster ziet u een 'Bestelling goedgekeurd' bericht. Klik op 'OK' en u keert terug naar de kassier en u krijgt een melding van de geslaagde storting te zien.
  8. Bij het voltooien van de betaling kiest u de gewenste betaalmethode die u wilt gebruiken bij Skrill 1-Tap en klikt u op "Betalen".
  9. U hoeft niet in te loggen op uw Skrill account bij het doen van aanvullende stortingen.

3. Hoe kan ik mijn Skrill 1-Tap opladen?

U kunt uw Skrill account opladen met behulp van uw credit-/debitcard, een bankoverschrijving, direct banking of met een cheque.

4. Is het veilig om Skrill 1-Tap te gebruiken?

Ja, Skrill 1-Tap is volledig veilig. Via een combinatie van transactie-monitoring, sms transactieverificatie voor kaarthouders en een toegewijd anti-fraude team, is Skrill 1-Tap een volledig veilige online betaalmethode.