Hoe plaats ik een weddenschap?

Ga naar uw account. Selecteer een of meerdere weddenschappen uit ons aanbod door met de muis op de voorspelde uitkomst te klikken. Uw weddenschap verschijnt dan in uw wedstrookje aan de rechterkant van de homepagina. Vervolgens geeft u aan welk bedrag u in wilt zetten en ook de gewenste categorie (enkel, combi of systeem). Als u de weddenschap definitief wilt plaatsen dan klikt u op 'plaats weddenschap'.

Let op dat het volgens ons Reglement niet is toegestaan om weddenschappen te annuleren zodra ze geplaatst zijn.