Cookieverklaring

INFORMATIE OVER HET GEBRUIK VAN COOKIES

De site gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers en dit helpt ons om u een goede browse- en site-ervaring te bieden. Meer informatie over de functie, classificatie, het gebruik en doel van cookies vindt u in de onderstaande tabel en in ons cookievoorkeurencentrum. Aanvullende informatie over ons en hoe we omgaan met persoonlijke gegevens kunt u vinden in onze privacyverklaringen die beschikbaar zijn op onze website.

WAT ZIJN COOKIES?

Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiele apparaat plaatst wanneer u deze website bezoekt. Dit kleine tekstbestand kan een unieke identificador bevatten die uw computer of mobiele apparaat onderscheidt van andere apparaten. We gebruiken het woord "cookies" in deze Cookieverklaring als we verwijzen naar websitecookies en andere technologieën die automatisch informatie kunnen verzamelen als u onze websites bezoekt (zoals pixel-tags en webbeacons).

BRON EN CATEGORIEËN VAN COOKIES

Onze cookies zijn zowel van ons als van derde partijen afkomstig. Of een cookie een afkomstig is van een"eerste" of "derde" partij is afhankelijk van de website dat of het domein die de cookie plaatst. In de context van deze Cookieverklaring zijn cookies van de eerste partij cookies die door ons zijn ingesteld en alle informatie die uit dergelijke cookies wordt verzameld, wordt door ons ontvangen, terwijl cookies van derden worden ingesteld door andere partijen waarmee we zaken doen. Deze partijen kunnen unieke cookies op uw webbrowser plaatsen wanneer u onze website bezoekt, om informatie te verzamelen over uw gebruik van de website en mogelijk over andere online activiteiten in de toekomst en op verschillende websites en apps. Deze derde partijen verzamelen gegevens rechtstreeks uit uw webbrowser en de verwerking van deze gegevens is onderworpen aan hun eigen privacyverklaringen.

Eerste of derde partij cookies worden geclassificeerd als ‘permanente’ of ‘sessie’ cookies, afhankelijk van hun duur:

Permanente cookies

Deze cookies worden tussen browsersessies op uw apparaat geplaatst en zorgen ervoor dat uw voorkeuren en acties op onze websites (of in sommige gevallen tussen onze websites) worden onthouden. Permanente Cookies kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder het onthouden van uw voorkeuren en keuzes wanneer u onze website gebruikt, of voor gerichte reclame. Deze cookies verlopen niet als de browsersessie wordt afgesloten en blijven tot de vervaldatum, die door de bron van de cookie is ingesteld, op uw apparaat staan, tenzij u dit deactiveert.

Sessiecookies

Deze Cookies worden slechts voor de duur van uw bezoek aan onze website op uw apparaat geplaatst. Met een sessiecookie kunt u sneller op onze website navigeren en als u een geregistreerde klant bent, ziet u de informatie die het meest relevant voor u is. Deze cookie verloopt automatisch wanneer u de browser afsluit.

GEBRUIK VAN COOKIES

Het is belangrijk op te merken dat verschillende cookies verschillende taken hebben, hieronder vindt u een samenvatting van de cookies die op onze website worden gebruikt.

De Categorie van de Cookies

Essentieel / niet essentieel

Wat doet deze cookie?

Strikt noodzakelijke cookies

Essentiële Cookies

Dit zijn cookies die nodig zijn voor de werking van onze site. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies die u identificeren, u in staat stellen om in te loggen op beveiligde delen van onze site, gebruik te maken van e-facturatiediensten of ons helpen te voldoen aan onze regelgevende en wettelijke verplichtingen. Voor het plaatsen van deze cookies hebben wij uw toestemming niet nodig. Desalniettemin kunt u deze cookies mogelijk zelf op uw apparaat/ browser blokkeren, maar het beperken van deze cookies betekent waarschijnlijk dat onze site niet zal werken zoals u zou verwachten en dat bepaalde functionaliteit mogelijk niet werkt.

Gerichte Cookies

Niet-essentiële cookies

Deze cookies registreren uw bezoek aan onze site, de pagina's die u heeft bezocht en de links die u heeft gevolgd. Deze informatie wordt door ons en door derden gebruikt om onze site en de daarop getoonde advertenties relevanter te maken voor uw interesses. We kunnen deze informatie voor dit doel ook delen met derden, maar alleen als u hiermee instemt.

Prestatiecookies

Niet-essentiële cookies

Ze stellen ons in staat om het aantal bezoekers te herkennen en te tellen en om te zien hoe bezoekers door onze site navigeren wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons om de manier waarop onze site werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. We gebruiken cookies om bezoekersstatistieken samen te stellen, zoals hoeveel mensen onze site hebben bezocht, hoe ze onze site hebben bereikt, welk type technologie ze gebruiken (bijv. Mac of Windows, dat helpt om te bepalen wanneer onze site niet naar behoren werkt zoals het voor bepaalde technologieën zou moeten werken), hoe lang ze op de site doorbrengen, naar welke pagina ze kijken etc. Dit helpt ons om onze website continu te verbeteren.

Functionele Cookies

Niet-essentiële cookies

Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze site. Dit stelt ons in staat om onze inhoud voor u te personaliseren, u bij naam te begroeten en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio).

Cookies voor Sociale Media

Niet-essentiële cookies

Met deze cookies kunt u onze inhoud gemakkelijk "liken" of delen. We hebben deelknoppen op onze site opgenomen voor bepaalde sociale mediasites zoals Facebook en Twitter. Deze cookies worden geplaatst door de sociale-mediasites van derden waarop ze betrekking hebben, inclusief maar niet beperkt tot: Facebook, Twitter of YouTube.

De privacy-implicaties variëren van sociale mediasite tot site en zijn afhankelijk van de privacy-instellingen die u op deze sites hebt gekozen. Raadpleeg het privacy- en cookiebeleid van de relevante sociale mediasite voor meer informatie.

BEHEER VAN COOKIES

Wij begrijpen het belang van transparantie en van zelf de controle hebben over uw persoonsgegevens. Daarom kunt u, als u uw cookievoorkeuren wilt wijzigen of cookies van onze site van uw apparaat wilt verwijderen, dit op elk moment doen in het dashboard met cookievoorkeuren.

De meeste internetbrowsers zijn in principe ingesteld om cookies automatisch te accepteren. U kunt ook de instellingen wijzigen om cookies te blokkeren of om u te waarschuwen wanneer cookies naar uw apparaat worden verzonden. Als u verschillende apparaten gebruikt om onze website te bezoeken (bijv. uw computer, smartphone, tablet, enz.) dient u ervoor te zorgen dat elke browser op elk apparaat ingesteld is op uw cookievoorkeuren.

Meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt blokkeren of verwijderen, is te vinden op http://www.aboutcookies.org/.

Als u nog vragen, opmerkingen of verzoeken heeft met betrekking tot ons cookiebeleid of hoe we cookies op onze site gebruiken, kunt u per e-mail contact met ons opnemen op dataprotection@entaingroup.com.

WIJZIGINGEN IN DEZE COOKIES KENNISGEVING

Eventuele wijzigingen in deze cookieverklaring in de toekomst zullen op deze pagina worden geplaatst en we zullen alle nodige maatregelen nemen om eventuele wijzigingen in deze cookieverklaring aan u door te geven. Kom regelmatig terug om updates of wijzigingen in deze cookieverklaring te zien. Wij zullen u tevens om uw aandacht vragen voor deze wijzigingen door onze cookiebanner/-popup bij te werken.

Deze verklaring is voor het laatst herzien en bijgewerkt op: 03/03/2021