Blackjack Pro

Introductie:

Het doel van het spel is om kaarten te verzamelen met een totale waarde die hoger ligt dan die van de dealer en zonder dat u de 21 overschrijdt. De waarde van een hand is de som van waarden van alle kaarten in de hand. De waarde van iedere kaart is als volgt:

De kaarten met de getallen 2 tot 10 hebben de waarde die op de kaart staat.

Plaatjeskaarten J, Q, en K hebben allemaal de waarde 10.

Een A (Aas) telt als 1 of 11: Als hij als 11 zou tellen en uw hand heeft een waarde van meer dan 21 (TE VEEL), dan telt een A als 1.

U kunt tot drie handen tegelijk spelen.

Informatie:

• Er worden acht spellen gebruikt in deze game en elk spel bestaat uit 52 kaarten.
  • Het spel wordt voor elke game geschud.
  • De dealer past bij soft 17.
  • Elke hand kan één keer gesplitst worden, gesplitste handen kunnen niet opnieuw gesplitst worden.
  • Verdubbelen na splitsen is toegestaan.
  • Gesplitste azen krijgen geen nieuwe kaarten.
  • BLACKJACK betaalt 3:2.
  • Als de dealer een A als eerste kaart heeft dan controleert de dealer of hij/zij blackjack heeft voordat u uw derde kaart wordt getrokken.

Speluitleg:

• Selecteer het bedrag dat u wilt inzetten door te klikken op de chip met die waarde.
  • De geselecteerde chip wordt verlicht en verhoogd
  • Plaats weddenschappen door te klikken op een van de drie ronddraaiende wedposities. U kunt op één of alle van de beschikbare posities spelen.
  • CLEAR BETS verwijdert alle inzetten.
  • Zodra de inzetten zijn geplaatst, klikt u op de DEAL-button.
  • Om de inzet van een vorige game te herhalen, klikt u op de REBET-button.
  • Om de inzet van de vorige game te herhalen en de kaarten te delen, klikt u op de REBET/DEAL-button.
  • Om terug te keren naar uw laatste inzet, klikt u op de UNDO-button.
  • Verdubbel uw inzet door te klikken op de DUBBELE INZET-button.
  • Als u onvoldoende speeltegoed heeft om de game te spelen, dan verschijnt de foutmelding en kan de klant geld storten door te klikken op de STORTEN-button.
  • Klik op de Help-button uit het spelmenu rechts bovenin het spelvenster om de spelregels te bekijken.
  • Om het geluid van de game uit of in te schakelen, klikt u op de Geluid-button die rechtsboven in het spelmenu te vinden is.
  • Om geld te storten op uw account, klikt u op de Kassier-button die rechtsboven in het spelmenu te vinden is.

Browserbuttons & opdrachten:

• Klik op Spelregels voor een volledig overzicht van de spelregels op een webpagina.
  • Klik op Game Logs om de logs van de gespeelde games te bekijken.
  • Klik op Spel verlaten om de game te verlaten en terug te keren naar de lobby.
  • Klik op de Snel storten-button om geld op uw account te storten.

Speelopties:

• SOFT totaal: Een hand met een A die als 11 telt zonder TE VEEL te zijn. Bijvoorbeeld, A-6 is soft 17.
  • HARD totaal: Een hand met een A die alleen geteld kan worden als 1 omdat met 11 de hand over 21 zou gaan. Bijvoorbeeld, A-6-10 is hard 17.
  • Een gelijkspel tussen de speler en het huis wordt ook wel PUSH genoemd, en daarmee krijgt u uw inzet terug.
  • Afhankelijk van de sterkte van uw kaarten, kunt u kiezen uit de volgende opties: HIT, STAND, DOUBLE, SPLIT, zoals omschreven staat in de spelregels.
  • STAND (passen): Klik op STAND om geen kaarten meer te ontvangen. U mag op elk moment passen wanneer u tevreden bent met de hand.
  • HIT (gaan): Klik op HIT om de volgende kaart te ontvangen. U kunt kaarten blijven vragen tot u past, of TE VEEL heeft.
  • DOUBLE (verdubbelen): Nadat u de eerste twee kaarten gedeeld krijgt, heeft u de mogelijkheid om te VERDUBBELEN, ook wel 'doubling down' genoemd. Zodra deze optie is geselecteerd dan wordt het inzetbedrag verdubbeld en u krijgt nog één laatste kaart gedeeld. De hand wordt gepast nadat de kaart is gedeeld. Als de hand zich kwalificeert voor een split maar uw speltegoed is onvoldoende voor de aanvullende inzet, dan verschijnt na het klikken op de button een bericht dat u speltegoed onvoldoende is voor deze actie.
  • Doubling down wordt aangeboden na het splitsen.
  • Als de hand zich kwalificeert voor een verdubbeling maar uw speltegoed is onvoldoende voor de aanvullende inzet, dan verschijnt na het klikken op de button een bericht dat u speltegoed onvoldoende is voor deze actie. Als u de hand verliest, dan verliest u de gehele dubbele inzet.
  • SPLIT (splitsen): Als u twee kaarten van dezelfde waarde heeft (bijvoorbeeld een paar zoals twee x 7 of twee kaarten van waarde 10, enz.), dan kunt u klikken op SPLIT om de kaarten te splitsen, zodat u twee handen krijgt. Beide handen ontvangen allebei dan nog een kaart. U mag slechts één keer splitsen, zelfs als een gesplitste hand een paar is.
  • U mag zoveel kaarten trekken als u wilt bij een gesplitste hand, met uitzondering bij het splitsen van AA en het verdubbelen na een splitsing. Als u AA splitst, wordt slechts één kaart gedeeld voor elke afzonderlijke A hand. Als een 10 gedeeld wordt bij een A, dan telt deze als 21 en niet als Blackjack.
  • Nadat SPLIT is geselecteerd, wordt automatisch een aanvullende inzet gedaan die gelijk is aan uw originele inzet.
  • U mag slechts één keer splitsen, zelfs als zich meer splits-mogelijkheden voordoen. Als de hand zich kwalificeert voor een split maar uw speltegoed is onvoldoende voor de aanvullende inzet, dan verschijnt na het klikken op de button een bericht dat u speltegoed onvoldoende is voor deze actie.
  • Klik op HIT, STAND, of DOUBLE.
  • DOUBLE is alleen beschikbaar voor 2 kaarten en niet na het splitsen van AA.
  • Zodra de eerste hand voltooid is, wordt de tweede hand actief.
  • 21: Hand wordt niet verlicht als de waarde 21 is. Het spel gaat verder met de volgende hand. Handen met 21 STAND automatisch.
  • VERZEKERING wordt aangeboden als de eerste kaart van de dealer een A is.
  • Met een verzekering kunt u uw hand beschermen voor het geval de dealer blackjack heeft.
  • U kunt uw hand verzekeren door te klikken op JA. Als u uw hand niet wilt verzekeren, klik dan op NEE.
  • Verzekering kost 50% van de eerste inzet. Als de verzekering is geselecteerd dan wordt de verzekerde inzet geplaatst als aanvullende inzet boven de kaarten.
  • Als de dealer blackjack heeft, betaalt de verzekering 2:1, en u verliest de initiële inzet. Als de dealer geen blackjack heeft, dan verliest u uw verzekering en gaat de game verder met de eerste inzet.
  • Als de dealer een A heeft en de speler heeft een BLACKJACK, heeft de speler de optie van EVEN MONEY. Klik op JA voor deze optie, en de speler zal hetzelfde bedrag (1:1) ontvangen van zijn/haar blackjack zonder dat de ongeziene kaart van de dealer wordt getoond, en beschermt zichzelf daarmee voor een mogelijke blackjack van de dealer. De speler kan ook klikken op NEE en verder speler zonder gebruik te maken van de EVEN MONEY-optie. Als de dealer geen blackjack heeft, ontvangt de speler een normale relatie van 3:2 voor zijn/haar blackjack.
  • Als de hand zich kwalificeert voor een verzekering maar uw speltegoed is onvoldoende voor de aanvullende inzet, dan verschijnt na het klikken op de button een bericht dat u speltegoed onvoldoende is voor deze actie.
  • Alleen de eerste twee kaarten die een A en een kaart van waarde 10 krijgen, wordt dit BLACKJACK genoemd en betaalt 3:2 uit als deze hand de dealer verslaat. Maar als de dealer ook BLACKJACK heeft is het resultaat een PUSH.
  • Als u na het splitsen een A en een kaart met de waarde 10 heeft, dan heeft u 21 en geen BLACKJACK. Als de hand met 21 wint, dan gelden quoteringen van 1:1.
  • Als de hand van de dealer compleet is dan worden de kaarten van zowel de dealer als de speler getoond.

Uitbetalingstabel:

Winsttype

Omschrijving

Uitbetaling

BLACKJACK

Een blackjack, of 'natural', bestaat uit een puntenwaarde van 21 met uw eerste twee kaarten. Als u twee azen of kaarten met waarde 10 splitst en vervolgens een aas en een kaart met waarde van 10 heeft, dan telt dit niet als blackjack maar als 21. Uw blackjack verslaat het dealertotaal met uitzondering van een dealers blackjack. Als u en de dealer allebei Blackjack hebben, dan is er sprake van een tie of PUSH en wordt uw inzet terugbetaald.

3:2

NORMAAL

Uw totaal is hoger dan de dealer, maar lager dan of gelijk aan 21.

1:1

PUSH

Het totaal van uw hand(en) en die van de dealer zijn gelijk.

INZET WORDT TERUGGEGEVEN

VERZEKERING

Aangeboden wanneer de dealer een aas heeft om uw hand te verzekeren tegen een blackjack van de dealer. Dit kost 50% van het inzetbedrag voor die hand.

Als de dealer een blackjack heeft, dan betaalt de verzekering 2:1, en u verliest de initiële inzet. Als de dealer geen blackjack heeft, dan verliest u de verzekering en gaat de game verder met de eerste inzet.

EVEN MONEY

Deze optie wordt aangeboden wanneer de dealer een Aas en de speler blackjack heeft. Door te kiezen voor deze optie ontvangt de speler hetzelfde bedrag voor zijn/haar blackjack.

1:1

• De theoretische opbrengst van deze game voor de speler is 99.50%.
  • Bij disfunctioneren zijn alle betalingen en gameplay ongeldig.

Game geschiedenis:

Gedetailleerde geschiedenis van de gameplay kunt u vinden wanneer u inlogt op uw account op de desktopwebsite of mobiele website en daar kiest in het menu voor "Game Logs".

Geld toevoegen aan uw account:

Om geld te storten op uw account, klikt u op de Storten-button in Mijn account en selecteert u de gewenste stortingsoptie. De tijd die nodig is voor het verwerken van de transactie en de transactiekosten is afhankelijk van de door u gekozen methode. Het tegoed kan alleen aangevuld worden aan het begin van een nieuwe game.

Wat moet ik doen wanneer ik mijn inzetlimiet bereikt heb?

Om geld te storten op uw account, klikt u op de "STORTEN"-button in het hoofdpaneel en selecteert u de gewenste stortingsoptie.

Ik kon de game niet afmaken. Wat moet ik doen?

Als de verbinding van uw game verloren gaat tijdens het spelen dan keert u weer terug bij de game als de verbinding weer tot stand komt.

Mocht u nog problemen ondervinden dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Laatste update: 24/11/2016

Laatste wijzigingsdatum: 20-7-2018