Lucky Star

Doel van de game:

Lucky Star is een spannende chip game met een oriëntaals thema. Een spotlight dwaalt rond de Lucky Star en komt tot stilstand op één getal. Als u wint, dan worden uw winsten direct aan uw account toegevoegd. Als u verliest, dan verliest u uw inzet.

Spel informatie:

• De minimale inzet is € 1 en de maximale inzet is € 1000. Dit maximum is een tafellimiet.

Speluitleg

• Nadat u de chip heeft gekozen, plaatst u uw inzetten door te klikken op de gewenste plekken in het wedgebied van de Lucky Star tafel.
  • U mag zoveel inzetten plaatsen al u wilt, waarbij u rekening moet houden met de minimale tafellimiet van € 1 en de maximale tafellimiet van € 1000.
  • Om een chip van de tafel te verwijderen, selecteert u de waarde van de chip selector waarvan u één wilt verwijderen, houd de SPATIE balk vast en klik op de geplaatste inzet.
  • U kunt ook chip(s) verwijderen door te klikken op de 'CLEAR' button. Door te klikken op de 'CLEAR' button worden alle geplaatste inzetten op tafel verwijderd.
  • Er is ook een UNDO button aanwezig waarmee de laatste handeling ongedaan gemaakt kan worden.
  • De UNDO button kan alle wed-handelingen van het plaatsen of verwijderen van inzetten ongedaan maken. Maar na deze button kan geen handelingen met de CLEAR button ongedaan maken.
  • Informatie over uw beschikbare tegoed staat weergegeven in de rechter bovenhoek van het spelvenster.
  • Informatie over uw totale inzetbedrag staat weergegeven in de rechter bovenhoek van de Lucky Star tafel in het spelvenster ('BET' meter).
  • U kunt het bedrag plaatsen door de inzet van uw keuze te selecteren uit het Chip selector menu dat te vinden is rechts van de lucky star tafel.
  • BET button wordt pas actief nadat tenminste één weddenschap op de tafel is geplaatst. De CLEAR en UNDO buttons worden actief bij het plaatsen van een inzet.
  • U kunt uw inzetten plaatsen door op één getal te klikken of op verschillende wedmogelijkheden die beschikbaar zijn op de Lucky Star tafel.
  • Naast deze opties, is een set met aanvullende wed-opties beschikbaar aan de linkerkant van de Lucky Star tafel
  • Zodra u uw inzetten geplaatst heeft, start u het wedden met de 'BET' button.
  • Hiermee start de game en draait de spotlight rond de Star en komt vervolgens tot stilstand op één getal.
  • Als de klant klikt op de BET button, begint de spotlight rondom de ster te bewegen.
  • Als de spotlight tot stilstand komt en daarmee een winst veroorzaakt, zal een winnaars animatie getoond worden midden op het venster en het getal waarop de spotlight tot stilstand kwam, licht op. Vanaf dit moment kunt u door te klikken op de Bet button de winnende inzet behouden en doorgaan met het spel. De gewonnen chips worden altijd toegevoegd aan de tafel tenzij deze wordt opgehaald door de speler.
  • Om dezelfde inzet te herhalen, klikt u op de REPEAT en vervolgens de BET button.
  • Het geluid in de game kan aan- en uitgezet worden met de Sound button die staat weergegeven onder het OPTIES menu in het spelvenster.
  • De weergave kwaliteit van de game kan ook aangepast worden in HIGH/LOW met behulp van de Quality button onder het OPTIONS menu in het spelvenster.
  • Na afloop van de game, blijft de standaard chipwaarde voor de nieuwe game gelijk aan uw voorgaande inzet. Als u een nieuwe inzet wilt plaatsen, klikt u op de + en – van de Chip selector en selecteert u de nieuwe inzet die u wilt plaatsen
  • Trekkingen: 'Draws' aan de rechterkant van de tafel toont alle getrokken getallen van de afgelopen 7 ronden.
  • Inzet: 'Bet' meter toont de gewonnen BET die vastgehouden wordt na een winnende game en toont ZERO wanneer er verloren is.
  • Betaald: 'Paid' veld toont het totale gewonnen bedrag per game alleen na een gewonnen game.
  • Tegoed: Uw resterende speltegoed staat weergegeven onder de 'Balance' meter, nadat u de gewenste inzet heeft geplaatst.
  • Het totale speltegoed is de som van alle bedragen die staan weergegeven in de 'Balance' meter en de 'BET' meter.
  • Game logs kunnen bekeken worden door te klikken op de 'Game logs' button onderaan het spelvenster.
  • Spelregels kunnen tevens bekeken worden door te klikken op de 'Spelregel' button onderaan het spelvenster.
  • Klik op 'REBUY' om meer tegoeden op te nemen van uw bwin Account voor in de game.
  • Klik op 'EXIT GAME' om de game te verlaten en terug te keren naar de lobby.
  • Klik op de 'QUICK DEPOSIT' button om geld te storten op uw bwin Account.
  • De spelregels zijn gelijk in de real money en de play money modes.
  • Bij disfunctioneren zijn alle betalingen en uitbetalingen ongeldig.

Regels

• Als het getal in de shuffle zone valt (20-30), dan kunt u kiezen voor shuffle om daarmee een ander getal te krijgen voordat u de HI of LO voorspelling doet.
  • Wanneer hetzelfde getal wordt getrokken nadat u heeft gekozen voor Hi/Lo zal u de game verliezen.
  • De theoretische opbrengst voor de speler bij deze game is 90%.
  • Bij disfunctioneren zijn alle betalingen en uitbetalingen ongeldig.

Uitbetalingstabel

Inzet types
Inzetten op de Lucky Star tafel
Inzet Omschrijving (Inzet dat de spotlight zal stoppen) Quoteringen
Enkelvoudig getal - op een specifiek getal (alleen nummer 1) X22
Een getal - oo een specifiek getal (getal 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7,8 ) X44
Star point - op één van de 9 getallen (Bijvoorbeeld: 1,2,3,4,5,6,7,1,0 of linker- of rechterhoek van de ster en 1,2,3,4,5,6,7,1,8 of onderaan of bovenaan de ster) die een bepaalde punt van de ster vormen. (er kan gekozen worden uit 5 punten)

X4
Star mid-point - op een van de 5 getallen (bijvoorbeeld: 6,7,1,2,3) die de brug vormen tussen twee punten van de ster. (5 mid-points om uit te kiezen) X7.3
Oneven - op een oneven getal X1.75
Even - op een even getal (met uitzondering van het getal 0) X2.4
Zwart - op een zwart getal X2.2
Rood - op een rood getal X2.2
Groen - op een groen getal X8.7
Inzet types
Inzetten van het aanvullende menu (links van de Lucky Star tafel)
Inzet Omschrijving (inzet waarop de spotlight stopt) Quoteringen
Eén getal(Generiek) - op een enkel generiek getal (alleen getal 0) X22
Enkel getal(Generiek) - op een generiek enkel getal (alleen getal 1) X4.35
Enkel getal(Generiek) - op een generiek enkel getal (getal 2, 3, 4, 5, 6, 7 alleen) X8.7
Enkel getal(Generiek) - op een generiek enkel getal (nummer 8 alleen) X14.5
Lijn selectie - op één van de 5 lijnen waarop de getallen staan weergegeven (bijvoorbeeld: Zet in op één van de 9 getallen die gedekt zijn
4,3,2,1,8,1,7,6,5 of
4,3,2,1,0,1,7,6,5 lijnen van de ster)
X3.95
IN - op een getal dat binnen de delen van de ster valt X2.9
OUT - op een getal die buitenste delen (hoeken) van de ster valt X1.45
HI - op een hoog getal ( getallen 5,6,7,8 alleen ) X2.4
LO - op een klein getal ( getallen 1,2,3,4 alleen ) X1.75

De theoretische opbrengst voor de speler van deze game ligt tussen de 97.40% en 97.78%, afhankelijk van de geplaatste inzet.

Ik kon de game niet afmaken. Wat moet ik doen?

Als u de verbinding verliest tijdens de basis game, dan maakt de software deze game automatisch voor u af. U vindt de uitslag door te klikken op de 'Game Logs' button nadat u opnieuw bent ingelogd.