Top Trumps Celeb

Gebaseerd op een eenvoudige kaartgame is Top Trumps Celeb een game met dynamische quoteringen waar u kunt winnen door de waarde van de volgende kaart goed in te schatten en aan te geven of deze hoger of lager is dan de kaart van de dealer.

Speluitleg

• Instellen 'STAKE': Als u de game opent, staat een standaardinzet van $1.00 aangegeven. U kunt deze inzet verhogen of verlagen door te klikken op de + of - buttons naast de STAKE meter. Als uw speltegoed minder is dan $1.00, dan zal het systeem de inzet automatisch aanpassen aan uw inzet
  • Klik op "Play" om de game te starten.
  • Kies een statistiek waarvan u denkt dat deze hoger is dan die van de dealer.
  • Als u verliest, is de game afgelopen en kunt u een nieuwe game starten door te klikken op "UNLUCKY" of "FINISH GAME".
  • Als u wint, worden de winsten direct toegevoegd aan de 'WINNINGS' meter rechtsonder in het venster.
  • Klik op 'PLAYER WINS' of 'CONTINUE' om de volgende kaart te bekijken voordat u speelt.
  • U kunt uw winsten laten meespelen als inzet op de volgende kaart door een statistiek te kiezen op de nieuwe kaart of door te klikken op "COLLECT" verzlivert u de winsten voor die game.
  • Door te klikken op de "COLLECT" button eindigt tevens uw huidige game.
  • Als u kiest voor verzilveren, dan worden de winsten tot dat moment getoond in de "WINNINGS" meter rechtsboven in het spelvenster, meegenomen.
  • Als u op enig moment verliest, dan is de game afgelopen en gaan alle winsten die tot dusver in die game gewonnen zijn, verloren. Het kaartenspel wordt geschud en er wordt een nieuwe game gestart.
  • 'Rules': De spelregels kunt u bekijken door te klikken op de 'HELP' button rechtsboven in het venster of door te klikken op de "Game rules" button linksonder in het spelvenster.
  • Credits: Uw resterende speltegoed, nadat u de gewenste inzet heeft geplaatst, staat weergegeven onder 'BALANCE'.
  • Uw huidige speltegoed is de som van alle weergegeven bedragen onder de 'BALANCE' meter en de 'STAKE' meter.
  • Klik op 'GAME LOGS' om de logs van de gespeelde games te bekijken.
  • Klik op 'REBUY' om meer tegoeden van uw account in de game te brengen.
  • Klik op 'Exit Game' to leave the game and return to the lobby.
  • De spelregels zijn gelijk voor zowel de play for real als de play money modes.

Regels

• Het spel bestaat uit 30 kaarten waarmee u in 1 game maximaal 15 keer kunt spelen.
  • U mag inzetten tot alle 30 kaarten gespeeld zijn. Als u een spel wegspeelt tot de laatste twee kaarten dan worden ze automatisch onthuld en heeft u het spel volledig weggespeeld. Al uw 'WINNINGS' worden opgeteld bij uw speltegoed en het spel wordt aan het begin van een nieuwe game geschud.
  • U kunt klikken op de Ster dat het aant. kaarten toont, midden boven in het venster voordat u de statistieken van de resterende kaarten in het spel bekijkt.
  • Als de statistieken van de tegenstander gelijk zijn aan die van u, dan wordt dit gezien als een gelijkspel waarbij u niets wint of verliest. U krijgt de kans om de game verder te spelen.
  • Bij disfunctioneren zijn alle betalingen en games ongeldig.

Zo wordt de uitbetaling berekend

1. 1. Quoteringen voor elk eigendom op de gepresenteerde kaart is gebaseerd op vooraf vastgestelde logica. Deze logica is als volgt:
    1. De op dat moment resterende kaarten
    2. Aantal kaarten dat u kunt verslaan in het huidige spel
    3. Aantal kaarten in het resterende spel dat gelijk is aan de gekozen waarde
  2. Als uw kaart de kaart van uw tegenstander verslaat bij de gegeven waarde, dan krijgt u als volgt uitbetaald
    • QUOTERINGEN voor de gekozen waarde X STAKE
  3. Bij een gelijkspel, wordt uw STAKE teruggegeven en kunt u de game verder spelen.
  4. Na de eerste ronde van elke game, worden de winsten van de vorige ronde meegenomen als inzet bij elke volgende ronde.

De gemiddelde opbrengst voor de speler bij deze game is 90%.

Laatste wijzigingsdatum: 19-11-2014