Atlantis Mystery Uncovered

01

Doelstelling:

Atlantis Mystery Uncovered is een speelautomaat met twee JACKPOTTEN, een 5 of a kind BONUS een GRATIS GAME FEATURE. Het wordt gespeeld op 5 rollen met 3 symbolen op elke rol. Er is een WILD-vervanging voor alle symbolen met uitzondering van het SCATTER-symbool. De SCATTER activeert en reactiveert de gratis game feature.

Informatie:

De theoretische opbrengst van deze game voor de speler is 95,07%

Speluitleg:

• Als u de game start dan is een standaardinzet ingesteld.
  • U kunt de inzet per lijn veranderen door te klikken op de “+” of “-” buttons tussen het INZET-veld.
  • Er zijn geen lijnen in deze game. Alle winsten zijn van links naar rechts in elke positie, behalve Scatters betalen overal uit.
  • De TOTALE INZET is 25 keer de inzet per winst.
  • Klik op MAX. INZET om de maximale inzet te selecteren. Als uw speltegoed onvoldoende is, wordt deze optie uitgeschakeld.
  • Als de inzet wordt veranderd, dan verandert ook de verlichting van verschillende regio's in het venster. Jackpots kunnen alleen in deze regio's gewonnen worden. Enkele regio's kunnen willekeurig verlicht worden door te klikken op SPIN volgens de grootte van de inzet.
  • De SPIN-button rechts onderaan het scherm (met de ronde pijlen) start het spel.
  • AUTOSPIN”: U kunt gebruik maken van deze functie als één van de mogelijkheden om het spel 'hands free' te spelen. De verschillende opties hiervoor zijn:
    • Aantal spins: Het spel draait automatisch het in het keuzemenu geselecteerde aantal spins. U kunt een willekeurig aantal keer spelen selecteren totdat uw saldo minder is dan de totale inzet.
    • Spin tot winst gelijk is aan of meer is dan: De game zal automatisch blijven draaien tot het winstbedrag gelijk is aan of hoger is dan het ingevulde bedrag.
    • Spin tot max. verlies van: De game zal automatisch blijven draaien totdat het verliesbedrag het ingevulde bedrag overschrijdt.
    • Spin tot activering van feature: Het spel draait automatisch tot de volgende feature wordt geactiveerd.
    • Spin tot Jackpot is gewonnen: Het spel draait automatisch tot de volgende jackpotwinst.
  • Klik op de STOP-button om de AUTOSPIN uit te zetten en terug te keren naar de normale game.
  • Klik op X om het AUTOSPIN-venster te sluiten.
  • Behalve de jackpot-animatie en achtergrond-animaties zijn ook alle winnende symbolen geanimeerd.
  • Het totale gewonnen bedrag wordt getoond in het WINST-venster rechts onderaan het scherm.
  • Uw resterende speltegoed staat bij de TEGOED-meter linksonder in het scherm.
  • Bij disfunctioneren zijn alle betalingen en gameplay ongeldig.

Browserbuttons & opdrachten

• Klik op Rebuy om meer tegoed van uw account aan de game toe te voegen.
  • Klik op Spelregels voor een volledig overzicht van de spelregels op een webpagina.
  • Klik op Gamelogs om de logs van de gespeelde games te bekijken.
  • Klik op de Spel verlaten-button om de game te verlaten en terug te keren naar de lobby.
  • Klik op de Snel storten-button om geld op uw account te storten.

Spelregels

• Klik op de ?-button onderaan het scherm om naar de spelregels te gaan.
  • Gebruik de scroll om door alle informatie te bladeren.

1

• U kunt terugkeren naar de game door te tikken op de TERUG NAAR GAME-button.

Features:

2

Uitbetalingstabel:

• U kunt de UITBETALINGSTABEL bekijken door te klikken op de "I"-button.

3

Geld toevoegen aan uw account

Om geld toe te voegen aan uw account, klikt u op 'STORTEN’ in het 'Kassier'-menu en selecteert u vervolgens de gewenste stortingsoptie (Play Anywhere clients), of klikt u op 'STORTEN' in de 'Kassier'-optie links in de hoofdlobby, en selecteert u vervolgens de gewenste betalingswijze (Download clients). U kunt ook geld toevoegen aan uw account door te klikken op de 'REBUY'-button in het spelscherm en door vervolgens te klikken op 'Stort nu'. De tijd die nodig is voor het verwerken van de transactie en de transactiekosten is afhankelijk van de door u gekozen methode.

Wat moet ik doen wanneer ik mijn inzetlimiet bereikt heb?

Als uw speltegoed minder bedraagt dan de minimuminzet, dan wordt het buy-in-scherm automatisch getoond. Om geld toe te voegen aan uw account, tikt u op 'STORTEN' in het 'Kassier'-menu in de hoofdlobby (Play Anywhere clients), of klikt u op 'STORTEN' in de 'Kassier'-optie links in de hoofdlobby, u selecteert vervolgens de gewenste betalingswijze (Download clients), of u klikt op de 'Stort nu'-button in het 'Buy-In'-venster van een game.

Ik kon de game niet afmaken. Wat moet ik doen?

Wanneer u de verbinding verliest tijdens de basisgame of jackpotgame, dan maakt de software de game automatisch voor u af. U vindt de uitslag door te klikken op de 'Gamelogs'-button zodra u opnieuw bent ingelogd.

Wanneer u de verbinding verliest nadat de bonusgame is geactiveerd of tijdens de bonus of feature, dan gaat de software na een herstelde verbinding automatisch verder vanaf het moment waarop u de verbinding verloor.

Mocht u nog problemen ondervinden dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze klantenservice.

Laatste wijzigingsdatum: 20-7-2018