Candy Store

candy_store_screenshot

Doel van de game:

Candy Store is een jackpotspeelautomaat met vijf rollen, 30 winlijnen en een Freespins-feature. Wanneer er 3 of meer kauwgom scattersymbolene ergens in het zicht op de rollen landen dan wordt een willekeurig aantal freespins en freespinmultiplier toegekend, en dan worden de scattersymbolen opgeblazen en exploderen ze waardoor andere willekeurige symbolen in kauwgomballen wilds veranderen met uitzondering van de scattersymbolen. De veranderde kauwgomballen wildsymbolen liggen vast tijdens de freespins. Deze freespin-feature kan niet opnieuw worden geactiveerd binnen de freespins.

Ca$h Fla$h Jackpot:

• Ca$h Fla$h Jackpot is een jackpot die progressief groeit bij iedere inzet. Bij iedere draai voegt het huis een klein bedrag toe aan het actuele Ca$h Fla$h jackpottotaal. De Ca$h Fla$h Jackpot kan worden gewonnen bij iedere betalende of niet betalende combinatie, en bij iedere inzet. De instellingswaarde van de Ca$h Fla$h Jackpot is $1.000

Spel-informatie:

• Technisch gesproken is het een game met 5 rollen en 3 rijen(5 X 3) maar het is zichtbaar als 3 rollen en 5 rijen(3 X 5) omdat de game horizontaal is getekend.
  • De inzetlimieten worden getoond in de titelbalk van het spelscherm
  • Het spel wordt gespeeld met 30 vaste lijnen.

Speluitleg:

• Instellen van 'INZET' Als u het spel begint, is een standaardinzet ingesteld voor alle 30 lijnen. U kunt ervoor kiezen de inzet per lijn te verhogen of te verlagen door middel van de + en - buttons die zich links en rechts van de knop 'INZET' op het spelscherm bevinden. Als uw speltegoed minder bedraagt dan uw totale inzet, dan worden inzet en lijnen niet aangepast aan de volgende inzet, maar verschijnt het 'Rebuy'-venster. Als u niet genoeg geld meer in uw account hebt, verschijnt de stortingsoptie.
  • 'LIJNEN': Er worden standaard dertig lijnen geselecteerd en het spel wordt gespeeld met 30 vaste lijnen.
  • MAX INZET: Om te spelen met de maximale inzet klikt u op 'MAX. INZET'. Als uw speltegoed onvoldoende is, wordt deze optie uitgeschakeld.
  • Alle 30 lijnen worden vermenigvuldigd met de 'inzet per lijn' en het totale inzetbedrag wordt aangegeven in de 'TOTALE INZET'-meter, die zich links onderaan het spelscherm bevindt.
  • UITBETALINGSTABEL: De 'UITBETALINGSTABEL' kan worden bekeken door te klikken op de knop 'UITBETALINGSTABEL' die zich naast de REGELS-knop bevindt. U kunt terugkeren naar de game door te klikken op de knop 'TERUG NAAR GAME'.
  • REGELS: Klik, om de spelregels te bekijken, op de knop REGELS die zich naast de knop UITBETALINGSTABEL bevindt. U kunt terugkeren naar de game door te klikken op de knop 'TERUG NAAR GAME'. De regels kunnen ook worden bekeken door in het uitbetalingsvenster op de knop 'REGELS' te klikken
  • SPIN: Klik op de knop SPIN om de rollen te laten draaien.
  • Zodra de rollen stoppen worden alle winnende combinaties op alle 30 ijnen uitbetaald volgens de uitbetalingstabel. Om het uit te betalen bedrag te berekenen, moet de respectievelijke prijs worden vermenigvuldigd met de inzet per lijn. Om het uit te betalen bedrag van het scattered symbool te berekenen, moet de repectievelijke prijs worden vermenigvuldigd met de totale inzet.
  • Resultaat: Alle winsten worden aangegeven doordat de uitbetalingslijn wordt uitgelicht en het symbool beweegt, of in het geval van een scattered winst, het scattersymbool beweegt. De individuele lijnwinsten staan aangegeven aan het einde van elke winnende lijn.
  • UITBETAALD: Lijnwinsten en/of scatterwinsten worden getoond in de ticker-ruimte onder de vijf rollen.
  • Inzet herhalen/inzet veranderen: Als u reeds heeft ingezet dan worden de geselecteerde instellingen automatisch meegenomen naar de volgende draai als er voldoende tegoed is. U hoeft alleen maar op 'SPIN' te klikken om met dezelfde inzet opnieuw te spelen. Gebruik, om de inzet te veranderen, de + en - buttons naast de 'INZET'-button zoals hierboven uitgelegd.
  • TEGOED: Uw overgebleven tegoed voor het spel, nadat u het gewenste bedag hebt ingezet, wordt getoond in de 'TEGOED'-meter, d.w.z. het tegoed van het spel min de geplaatste inzet.
  • Uw huidige speltegoed is de som van de bedragen in de 'TEGOED'-meter en de 'TOTALE INZET'-meter.
  • AUTOSPIN': U kunt gebruik maken van deze functie als één van de mogelijkheden om het spel 'hands free' te spelen. De verschillende opties hiervoor zijn:
    • Aantal spins: Het spel draait automatisch het in het keuzemenu geselecteerde aantal spins. U kunt willekeurig ieder aantal keer spelen selecteren totdat uw saldo minder is dan de totale inzet.
    • Spin tot winst gelijk is aan of meer is dan: Het spel draait automatisch totdat het gewonnen bedrag gelijk is aan of meer is dan het bedrag dat is geselecteerd uit het keuzemenu.
    • Spin tot iedere winst: Het spel draait automatisch tot de volgende winst.
    • Spin tot activering van feature: Het spel daait automatisch tot de volgende feature wordt geactiveerd.
    • Spin tot mijn saldo gelijk is aan of meer is dan: Het spel draait automatisch tot het speltegoed hoger is dan of gelijk is aan het ingevulde bedrag. Het ingevulde bedrag moet altijd hoger zijn dan het speltegoed. Houd er rekening mee dat het 'speltegoed' de som is van de bedragen van 'TEGOED' en 'TOTALE INZET'-meter.
    • Spin tot mijn saldo gelijk is aan of minder is dan: Het spel draait automatisch tot het speltegoed gelijk is aan of minder is dan het ingevulde bedrag. Het ingevulde bedrag moet altijd lager zijn dan het speltegoed. Houd er rekening mee dat het 'speltegoed' de som is van de bedragen van 'TEGOED' en 'TOTALE INZET'-meter.
    • Sneller spelen: Met deze optie kunt u sneller spelen door de pauzetijd te verminderen. U moet wel ten minste één van de andere beschikbare Autospin-opties kiezen voordat u 'Sneller spelen' kunt selecteren.
  • Klik, om gebruik te maken van de 'AUTOSPIN'-functie, op de knop 'AUTOSPIN' die zich onderaan het spelscherm bevindt. Er opent zich een nieuw venster, vink hier de keuzevakjes van de door u gekozen opties. Selecteer uit het keuzemenu, indien mogelijk.
  • Als uw huidige speltegoed niet voldoende is om uw optie(s) te ondersteunen, zal het 'BUY-IN'-venster verschijnen waar u meer tegoed vanaf uw account kunnen storten.
  • Klik op 'START' om de geselecteerde opties te activeren en de spins te starten. Op vergelijkbare wijze, klik op 'ANNULEREN' om de 'AUTOSPIN'-functie te deactiveren en keer terug naar het spelscherm.
  • De 'AUTOSPIN' kan worden gedeactiveerd door te klikken op de 'STOPSPIN'-knop. Als de rollen draaien zal de 'AUTOSPIN' stoppen na het voltooien van de actuele spin. As de rollen niet draaien wordt de 'AUTOSPIN' onmiddellijk gestopt.
  • Als u speelt met meerdere 'AUTOSPIN'-opties, zal de voorwaarde waaraan als eerste wordt voldaan, de voorkeur hebben over de andere opties, en zullen de andere geselecteerde opties worden genegeerd. U kunt er dan voor kiezen dezelfde opties weer te kiezen, of nieuwe optie(s) te kiezen, en verder te gaan met de 'AUTOSPIN'.
  • Let op: De AUTOSPIN-optie is niet beschikbaar in de speelgeldmodus.
  • Klik op 'GAME LOGS' om de logs van de door u gespeelde games te bekijken.
  • Klik op 'SPELREGELS' voor een volledig overzicht van de spelregels op een webpagina.
  • Klik op 'REBUY' om meer tegoed van uw account aan uw spel toe te voegen.
  • Klik op 'EXIT GAME' om de game te verlaten en terug te keren naar de lobby.
  • Klik op de knop 'SNEL STORTEN' om geld op uw account te storten.
  • De spelregels zijn identiek in zowel de echt-geld- als de speelgeldmodus.
  • De functies "GAME LOGS" en "REBUY" zijn alleen toepasbaar in de echt-geldmodus.

Spelregels:

• Speel 30 lijnen.
  • De LIJNEN kunnen niet worden veranderd.
  • Het INZET-bedrag kan worden veranderd door de + en - knoppen te gebruiken.
  • SPIN start het spel met de geselecteerde INZET en alle 30 LIJNEN.
  • MAX. INZET selecteert de maximale inzet voor de 30 lijnen.
  • Uitbetalingen zijn uiteengezet in de UITBETALINGSTABEL.
  • Lijnwinsten worden vermenigvuldigd met het ingezette bedrag per lijn.
  • Het hoogste gewonnen bedrag per geselecteerde winlijn wordt uitbetaald.
  • Overeenkomstige winsten van de verschillende geselecteerde lijnen worden opgeteld bij uw totaal.
  • De winst van features wordt toegevoegd aan het speltegoed.
  • Alle symbolen betalen uit van links naar rechts, behalve het scattered schipsymbool.
  • Alle winsten verschijnen op betaallijnen, behalve het scattered Hippy Days-symbool, die overal op het scherm verschijnt.
  • Het Candy Store Wild symbool verschijnt alleen op de rollen 1, 2, 3 en 4 tijdens de hoofdgame.
  • Min. aantal symbolen dat veranderd kan worden in kauwgomwilds is 1 en max. aantal is 12.
  • Het Candy Store Wild symbool kan niet veranderen in een kauwgomwild.
  • Het Wild-symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatters, en werkt alleen met andere symbolen, behalve scatters.
  • Tijdens de gratis rondes kan er geen jackpot worden gewonnen.
  • Bij disfunctioneren zijn alle betalingen en gameplay ongeldig.

Draaien van de rol:

candy_store_reel_spins

• De rol draait zoals een lopende band om de horizontale as, in een verschillende richting ten opzichte van elkaar (of naar links, of naar rechts).
  • De boven- en onderkant van de rollen draaien naar links en de middelste rol draait naar rechts waarmee de illusie wordt gewekt van bewegende lopende banden.
  • Ze komen abrupt tot stilstand en bewegen naar hun plek.

Candy Store Free Spins Feature:

candy_store_free_spins

• Wanneer 3 of meer bubblegum scattersymbolen ergens in het zicht landen op de rollen tijdens de hoofdgame of freespins, dan zullen ze opblazen en exploderen waarmee andere willekeurige symbolen ook in kauwgomwilds (met uitzondering van scatters) zullen veranderen, tenzij er geen rolposities in het venster zijn waar kauwgom kan gaan zitten, dan worden alleen freespins toegekend.
  • Voordat het kauwgom scattersymbool andere willekeurige symbolen Wild maakt, ontvangt de speler een aantal freespins en freespinmultiplier zonder interactie met de speler.
  • Symbolen op rol 1 kunnen niet veranderd worden in kauwgomwilds.
  • Voor de duur van de freespsinsmodus, gaan de symbolen die Wild zijn gegaan (kauwgomwild) op slot terwijl andere symbolen blijven draaien voor de duur van de Freespins-feature. Kauwgomwildsymbolen werken alleen in samenwerking met andere symbolen.
  • Freespins kunnen opnieuw getriggerd worden binnen de freespins zonder dat de multiplierwaarde verandert.
  • Alle freespins worden gespeeld met dezelfde inzet als de activerende draai.
  • Alle winst tijdens de freespins worden vermenigvuldigd met de gewonnen freespins multiplier.
  • Als 3 of meer scattersymbolen ergens onder de kauwgomwild verschijnt dan vervangt de kauwgomwild alle andere symbolen en tegelijkertijd wordt de freespinsfeature opnieuw getriggerd.
  • Als alle freespins zijn gespeeld, wordt het normale spel weer hervat.
  • Aantal toegekende freespins bij elke trigger varieert van 6 tot 30 en de multiplier die wordt toegekend varieert tussen de 2 en 6 en er wordt slechts een willekeurige multiplier toegekend voor de volledige freespinsfeature.
  • Als de freespins wordt geactiveerd, wordt het gewonnen bedrag direct gestort op het spelsaldo voordat de feature-ronde begint.
  • Bedragen die worden gewonnen tijdens de freespins van het feature-spel worden toegevoegd als en wanneer ze worden gewonnen.

REGELS:

candy_store_rules

• Klik op de 'Regels' in het hoofdvenster en het venster met de regels zal verschijnen.

UITBETALINGSTABEL:

candy_store_paytable

• Klik op de button 'UITBETALINGSTABEL' in het hoofdvenster en het venster met de uitbetalingstabel zal verschijnen.
  • De theoretische opbrengst van deze game voor de speler is 95.80%

Winlijn afbeeldingen:

candy_store_payline

Ik kon de game niet afmaken. Wat moet ik doen?

Wanneer u de verbinding verliest tijdens de basisgame of jackpotgame, dan maakt de software de game automatisch voor u af. U kunt de uitslag bekijken door te klikken op de 'Game Logs' button zodra u weer bent ingelogd. Als uw verbinding verbroken wordt tijdens of nadat de Freespins getriggerd is, dan zal bij een nieuwe verbinding de freespinsgame automatisch starten, indien niet gestart, of hervat worden vanaf het moment dat de verbinding verloren ging. Na voltooiing van de freespins kunt u verder spelen met dezelfde game of kunt u een andere game van uw keuze selecteren.