American Roulette

American roulette wordt gespeeld op een wiel met 38 genummerde vakjes (1 tot 36, plus een 0 en 00), een balletje en een speelveld waarop de speler zijn inzet kan plaatsen (of weddenschappen) waarbij de speler kan kiezen uit één enkelvoudig nummer of groepen nummers. Het balletje draait rond in het wiel en blijft liggen in één van de genummerde vakjes, dit is het winnende nummer.

De speler wint met een correcte voorspellen, en krijgt uitbetaald aan de hand van de uitbetalingstabel hieronder, de precieze winst is afhankelijk van het aantal ingezette chips en het type inzet.

Informatie

• De wedlimieten staan in de titelbalk van het spelvenster. Deze max. inzet is een tafellimiet.
  • De spelregels en uitbetalingen zijn gelijk voor de play for fun en de play for real modus.

Speluitleg

• Nadat u de chip heeft gekozen, plaatst u uw inzetten door te klikken op de bijbehorende plekken op het speelveld.
  • U mag zoveel inzetten plaatsen als u wilt, blijf hierbij wel binnen de max. tafellimiet.
  • Om een chip van het speelveld te verwijderen, klikt u hierop met de rechtermuisknop.
  • Het beschikbare speltegoed staat linksonder in het spelvenster.
  • De totale inzet van de verschillende weddenschappen staat aangegeven in de 'Total bet' box bovenaan het venster.
  • Nadat u uw chips heeft geplaatst, draait u het wiel door te klikken op de 'spin' button.
  • Als het balletje komt stil te liggen in één van de vakjes, komt een markeerder te staan bij het winnende nummer en worden alle verliezende inzetten verwijderd.
  • U krijgt een close-up van het wiel en het balletje ziet u rechtsboven in het spelvenster. Het gewonnen bedrag wordt berekend aan de hand van onderstaande uitbetalingstabel, en uw winsten worden weergegeven in euro's en/of centen onder 'Last win'. Dit bedrag wordt opgeteld bij uw speltegoed.
  • De nummers van de laatste 10 games vindt u rechtsboven in het spelvenster waarbij de meest recente uitkomst bovenaan staat. Zwarte uitslagen staan rechts en rode uitslagen staan links. Een winnende '0', '00' staat middenin.
  • Na afloop van de game, het standaard chipformaat voor de nieuwe game blijft gelijk aan de vorige. U kunt ervoor kiezen door te klikken op de tafel op 'Clear', en dan nieuwe weddenschappen te plaatsen.
  • Om dezelfde inzet te herhalen, klikt u op 'Rebet' en dan op de 'Spin' button.
  • Uw speltegoed toont het resterende bedrag waarmee u kunt spelen. Kijk hieronder voor meer informatie over de rebuys.
  • De standaardinzet voor de nieuwe game is gelijk aan het bedrag van de vorige ronde. U kunt dit bedrag verhogen of verlagen.
  • Als uw speltegoed minder bedraagt dan de laatst geplaatste inzet, dan wordt u gevraagd door het systeem om minder in te zetten of te kiezen voor de 'Rebuy' optie om meer geld aan tafel te brengen.
  • Klik op de 'Rules' button linksonder in het spelvenster om de spelregels te bekijken.
  • Klik op de 'Gamelogs' button om de geschiedenis van de gespeelde games te bekijken.
  • Klik op 'Versie' om het huidige versie-nummer van de game te bekijken.
  • Klik op 'Rebuy' om meer tegoed van uw account toe te voegen aan uw speltegoed.
  • Om de game te verlaten klikt u op 'Exit game'.

Uitbetalingstabel

Inside inzetten

Inzet Omschrijving Uitbetaling
Straight inzet Een inzet geplaatst op één enkel nummer. 35 tot 1
Split inzet Een inzet geplaatst tussen twee aangrenzende nummers door het plaatsen van een fiche op de lijn tussen twee nummers. En de inzetten geplaatst op 0 en 00 worden ook gezien als split inzetten. 17 tot 1
Street inzet Een inzet geplaatst aan het einde van een rij nummers, waarmee drie nummers gedekt zijn. Weddenschappen geplaatst op '0, 1, 2', '0, 2, 3' zijn ook street bets. 11 tot 1
Corner inzet of square inzet Een inzet geplaatst op de hoek waar vier nummers aangrenzen, waarmee alle vier de nummers gedekt zijn. 8 tot 1
Five ways inzet Een inzet geplaatst tussen de aangrenzende straten van 'zero' en '1'. Deze inzet bedekt vijf nummers: 0,00,1, 2,en 3. 6 tot 1
Lijn inzet Een inzet geplaatst aan het einde van twee straten, op de tussenliggende lijn, waarmee alle nummers in beide straten gedekt zijn, met een totaal van 6 nummers. 5 tot 1

Outside inzetten

Inzet Omschrijving Uitbetaling
Dozijn inzet Een inzet geplaatst in één van de boxen gemarkeerd met 1st 12, 2nd 12 of 3rd 12, elk met 12 nummers. 2 tot 1
Kolom inzet Een inzet geplaatst in één van de boxen gemarkeerd met 2 tot 1 onderaan het speelveld, elk met 12 nummers per kolom. 2 tot 1
Aangrenzende dozijn-inzet Een inzet geplaatst op de lijn tussen twee aangrenzende boxen gemarkeerd met 1st 12, 2nd 12, of 3rd 12, elk met 12 nummers. 0.5 tot 1
Aangrenzende kolom inzet Een inzet geplaatst op de lijn tussen twee kolommen gemarkeerd met 2 tot 1 onderaan het speelveld, elk bevat 12 nummers. 0.5 tot 1
Rood/zwart, even/oneven, 1-18/19-36 Een inzet die geplaatst is op één van de vier vakken aan de zijkant van de layout bestrijkt de helft van de nummers op het speelveld, zoals aangeschreven in het vak. De 0 en 00 vallen niet binnen deze vakken. Elk vak bevat 18 nummers. 1 tot 1
Rood/zwart, even/oneven, 1-18/19-36, en of het balletje in het vakje met de '0' of '00' valt. Een inzet die geplaatst is op één van de vier vakken aan de zijkant van de layout bestrijkt de helft van de nummers op het speelveld, zoals aangeschreven in het vak. De 0 en 00 vallen niet binnen deze vakken. Elk vak bevat 18 nummers. De halve inzet wordt uitgekeerd

The theoretical return to player of this game is 92.11%.

Ik kon de game niet afmaken. Wat moet ik doen?

Wanneer u de verbinding tijdens de hoofdgame verliest, dan maakt de software de game automatisch voor u af. U kunt het resultaat achterhalen in door te klikken op de 'Gamelogs' button nadat u bent ingelogd. U kunt het resultaat ook terugvinden in u accounttegoed.

Als u de verbinding verliest tijdens de feature ronde, dan wordt u gevraagd de game af te maken nadat u opnieuw bent ingelogd. Nadat u de feature ronde heeft afgerond, kunt u verder gaan met de hoofdgame of een andere game van uw keus selecteren.

Bij disfunctioneren zijn alle games en betalingen ongeldig.