Baccarat

DOEL VAN DE GAME:

Het doel van het BACCARAT-spel is te raden welke hand zal winnen, die van de Bank of die van de Speler, door het dichtst bij de 9 te tellen. De Speler kan ook wedden op dat de handen gelijk zullen eindigen.

Speluitleg:

• Dit spel kan gespeeld worden met Speler, Bank en gelijkspel. Om te spelen moet de Speler een inzet plaatsen op ten minste één van de handen.
  • Op elke hand kan een andere inzet worden geplaatst.
  • Om een inzet te plaatsen, klik op een fiche om de fichewaarde te selecteren. Klik op één van de beschikbare wedmogelijkheden (Speler, Bank en gelijkspel) om de inzet te plaatsen. Elke klik verhoogt de inzet met de waarde van de geselecteerde fiche.
  • Zodra de inzetten zijn geplaatst, klikt u op de DEAL-knop.
  • Door op DOUBLE te klikken, verdubbelt de Speler elke inzet die hij of zij op de tafel heeft geplaatst.
  • VERWIJDEREN: maakt alle weddenschappen op de tafel ongedaan.
  • Klik op UNDO om de laatst geplaatste inzet van tafel te verwijderen.
  • Om de inzet van een vorige game te herhalen, klikt u op de REBET-button.
  • Door op DOUBLE & DEAL te klikken, wordt elke inzet op tafel verdubbeld en worden er nieuwe kaarten uitgedeeld.
  • Door op REBET & DEAL te klikken, wordt de inzet van een vorig spel op tafel herhaald en worden er nieuwe kaarten uitgedeeld.
  • INZETTEN: Het totaal ingezette bedrag wordt getoond in de INZET-meter rechts onderaan het scherm.
  • TEGOED:: Het resterende speltegoed van de Speler, nadat de Speler het gewenste bedag heeft ingezet, wordt in de 'TEGOED'-meter, getoond, d.w.z. het huidige speltegoed min de totale geplaatste inzet.
  • WINST: Het totaal gewonnen bedrag wordt getoond in het WINST-venster rechts onderaan het scherm.
  • VOLUME: Door op het volume-icoon te klikken, worden de spelgeluiden afgespeeld. Nogmaals op het volume-icoon klikken, laat de geluiden dempen.

SPELREGELS:

• Het spel wordt met één kaartspel van 52 kaarten gespeeld zonder jokers.
  • De kaartwaarden zijn als volgt:
    1. De aas kaart telt als 1 punt per stuk.
    2. Tienen en Boeren, Vrouwen en Koningen worden elk als 0 punten geteld.
    3. Kaarten van 2 tot 9 worden volgens hun nominale waarde geteld.
  • De puntenwaarde van de kaarten wordt in de verhouding x:y weergegeven voor zowel de Speler als de Bank (afzonderlijk weergegeven voor Speler en Bank in de buurt van hun respectievelijke kaartzones). Hierbij is x de totale puntwaarde voor de eerste twee kaarten en y de totale puntwaarde van de kaarten inclusief de 3de kaart, als de 3de kaart niet door de Speler of Bank gedeeld wordt dan zullen de x- en y-waarden hetzelfde zijn.
  • Het spel begint met het plaatsen van een inzet op de hand van de Speler, de hand van de Bank of gelijkspel.
  • Na het plaatsen van de inzetten, klikt u op de knop DEAL om het spel te beginnen,
  • De handen van de Bank en de Speler worden elk 2 of 3 kaarten toegedeeld. De derde kaart wordt op basis van de derde kaart-regels gedeeld.
  • Als de handen van de Speler en de Bank dezelfde waarde hebben, dan is het spel gelijkspel en worden de inzetten op de handen van de Speler en de Bank teruggegeven en als een push beschouwd.
  • De handwaarden van de Speler en de Bank worden berekend door 10 van de handwaarde af te trekken en die waarde wordt als de handwaarde beschouwd. Bijvoorbeeld, als een Speler of de Bank 7 en 8 kaarten in de hand heeft, is de handwaarde in het Baccarat-spel slechts 5 (15-10=5).
  • Als de Speler of de Bank een handwaarde van 8 of 9 heeft nadat de eerste 2 kaarten getrokken zijn, wordt dit een natuurlijke hand genoemd en zal er geen verdere kaart getrokken worden. Als er één natuurlijke hand is, passen beide handen.

• Een derde kaart kan al dan niet met de Speler of de Bank worden gedeeld, afhankelijk van de volgende regels.
  1. Als ofwel de Speler ofwel de Bank een totaal van 8 of een 9 heeft, dan passen ze beiden. Deze regel staat boven alle andere regels.
  2. Als de puntenwaarde van de eerste twee kaarten van de Speler 5 of minder is, trekt de Speler; anders past de Speler (ook te zien in de tabel hieronder met de regels voor de derde kaart van de Spelershand).
  3. Als de Bank op minder dan 5 staat - ontvangt De Bank een kaart als de Speler de derde kaart niet ontvangt.
  4. Als de Bank op 6 staat - Krijgt geen kaart als een Speler de derde kaart niet krijgt.
  5. Als de Speler een derde kaart trekt, bepaalt de waarde van de door de Speler getrokken kaart en de waarde van de hand van de bank of de Bank een derde kaart krijgt. (Raadpleeg de tabel 'Derde kaart-regels van de hand van de Bank' om te bepalen of de Bank wel of niet een derde kaart trekt).
  • Bij technische problemen zijn alle betalingen en gameplay ongeldig.

DERDE KAART-REGELS VAN DE HAND VAN DE SPELER:

Puntwaarde van de eerste twee kaarten van de Speler

Spelersactie

0-1-2-3-4-5

Speler trekt een derde kaart.

6-7

Speler past.

8-9 (een "natuurlijke hand")

Geen derde kaart in beide handen.

DERDE KAART-REGELS VAN DE HAND VAN DE BANK:

Puntwaarde van de eerste twee kaarten van de Bank

Trekt wanneer de derde kaart van de Speler is:

Trekt niet wanneer de derde kaart van de Speler is:

0-1-2

Trek altijd een kaart

-

3

0-1-2-3-4-5-6-7-9

8

4

2-3-4-5-6-7

0-1-8-9

5

4-5-6-7

0-1-2-3-8-9

6

6-7

0-1-2-3-4-5-8-9

7

Past altijd

-

8-9

Speler kan niet trekken

Speler kan niet trekken

UITBETALINGSTABEL:

INZET

BETAALT UIT

Speler

1:1

Banker

19:20 (5% commissie wordt in rekening gebracht)

Gelijkspel

8:1

• Speler: Overwinningen betalen het dubbele van de oorspronkelijke inzetwaarde.
  • Banker: Overwinningen betalen 1,95 (19:20) maal het bedrag van de oorspronkelijke inzetwaarde, afgerond op 2 decimalen. Het spel rondt naar beneden af op de dichtstbijzijnde cent. (Bijvoorbeeld: Als de speler €0,50 inzet, wint de speler €0,97 naar beneden afgerond van €0,975).
  • De iets lagere opbrengst van de inzet van de Bank is dat de Bank een positioneel voordeel heeft, met meer beschikbare informatie om te beslissen over het trekken van een derde kaart.
  • Gelijkspel: Winsten betalen 8 tegen 1 bij een gelijkspel, wat vaak wordt uitgedrukt als het equivalent van 9 voor 1. Elke inzet op de Speler of de Bank wordt teruggegeven als een PUSH.

OPBRENGST VOOR SPELER:

• De theoretische opbrengst van deze game voor de speler is 93.986%
  1. Banker: 98.99%
  2. Speler: 98.71%
  3. Gelijkspel: 84.25%

Browserbuttons & opdrachten:

• Klik op 'Game Logs' om de logs van de gespeelde games te bekijken.
  • Klik op 'Spelregels' om het actuele versienummer en de spelregels te bekijken.
  • Klik op 'Storten' om geld op uw rekening te storten.
  • Klik op 'Echt geld/speelgeld' om tussen echtgeld- en speelgeldmodus te wisselen.
  • De functie 'Gamelogs' is alleen toepasbaar in de echt-geldmodus.
  • De spelregels zijn hetzelfde voor de speelgeld- en de echt-geldmodus.

FAQ's:

1. Ik kon de game niet afmaken. Wat moet ik doen?

• Als de verbinding tijdens het basisspel wordt verbroken, voltooit de software het spel automatisch voor u. De speler kan het resultaat bekijken door op de knop 'Spelverslagen' te klikken zodra hij/zij weer is ingelogd.

2. Wat moet ik doen als het tegoed te laag is om de inzet te plaatsen?

• Klik op de 'Storten'-button onder aan het spelscherm en stort geld.

3. Mocht u nog problemen ondervinden dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze klantenservice