Mega Deuces Wild Poker

Mega Deuces Wild Poker wordt gespeeld tegen de machine. Het is de bedoeling van de game om een pokerhand met vijf kaarten tot stand te brengen met minimaal three of a kind of beter, met maximaal een natural royal flush. Bekijk het uitbetalingstabel voor meer informatie.

Zodra u een inzet heeft geplaatst, ontvangt u vijf kaarten. U kiest vervolgens voor de kaarten die u wilt houden en de kaarten die u wilt wegdoen. De machine vervangt de kaarten die u heeft weggedaan, hierdoor ontstaat uw eindhand. De waarde van deze hand bepaalt de winst.

Informatie

• Alle kleuren (schoppen, harten, ruiten en klaveren) hebben een gelijke waarde.
  • De game wordt gespeeld met één spel van 52 kaarten.
  • Alle tweeën zijn wild kaarten en vervangen elke andere kaart om de beste hand mogelijk samen te stellen.
  • De kaarten worden aan het begin van elke game geschud.

Speluitleg

• In deze game speelt u met munten, de waarde kan aangepast worden door te klikken op de pijltjes naast het ovalen muntensymbool, boven de Game Balance box.
  • De wedlimieten staan in de titelbalk van het spelvenster aangegeven.
  • Het totale ingezette bedrag is weergegeven in de 'Total Bet' box onderaan het spelvenster.
  • De waarde van uw munt staat in het ovalen gouden muntsymbool. Met de pijltjes kunt u de muntwaarde verhogen of verlagen.
  • Er is een minimale en een maximale muntwaarde.
  • Het aantal munten waarmee gespeeld wordt staat in de 'Coins' box; u mag spelen met 1 tot 5 handen per hand.
  • Het aantal munten kan verhoogd worden door te klikken op de 'Bet One' of door de kolom te selecteren in het uitbetalingsvenster bovenaan het spelvenster. Het aantal munten waarmee wordt gespeeld wordt ook aangegeven in de betreffende kolom in de uitbetalingstabel.
  • De 'Bet Max' button speelt automatisch vijf munten van de door u gekozen muntwaarde. De 'Bet Max' button start ook automatisch de volgende game.
  • Paytable: De machine betaalt uit zoals de uitbetalingstabel bovenaan het spelvenster aangeeft. De prijzen in de uitbetalingstabel zijn in munten en elke kolom correspondeert met het aantal ingezette munten (van één tot vijf munten). Uw totale winst is het aantal gewonnen munten vermenigvuligd met de waarde van deze munten, dit is aangegeven in de 'Win' box.
  • Klik op 'DEAL' om vijf kaarten open gedeeld te krijgen.
  • U krijgt nu de keuze om een of meer kaarten van uw eerste handen te houden.
  • Door te klikken op een kaart, plaatst u op een 'Hold' symbool op deze kaart. Om het hold-symbool te verwijderen, klikt u opnieuw op deze kaart.
  • Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Draw'. De kaarten zonder Hold symbool worden vervangen, dit is uw nieuwe en tegelijkertijd definitieve hand.
  • Uw winst is de combinatie van de waarde van uw eindhand volgens de uitbetalingstabel bovenaan in het spelvenster.
  • Uw winsten worden aangegeven in dollars en/of centen in de 'Win' box rechtsonder in het spelvenster.
  • Uw speltegoed staat linksonder in het spelvenster. Kijk hieronder voor meer info over 'Rebuy'.
  • De standaard inzet voor de volgende game is gelijk aan het inzetbedrag van de vorige ronde. U kunt ervoor kiezen om uw inzet te verhogen of te verlagen zoals u wenst.
  • Klik op de 'RULES' button linksonder in het spelvenster om de spelregels te bekijken.
  • Klik op de 'GAMELOGS' button om de logs van de gespeelde games te bekijken.
  • Klik op 'VERSION' om het huidige versienummer van de game te bekijken.
  • Klik op 'REBUY' om meer credits voor de game aan te schaffen van uw account.
  • Om de game te verlaten, klikt u op 'Exit Game'.

Uitbetalingstabel

• De uitbetalingstabel geeft de prijzen voor de winnende handen aan.
  • Alleen de hoogste winnende hand wordt uitbetaald.
  • Alle prijzen in de uitbetalingstabel worden aangegeven in munten. De 'Win' box rechtsonder in het spelvenster tonen de prijzen in dollars en centen.
Uitbetalingstabel, uitbetaling wordt aangegeven in munten
Pokerhanden Aantal betaalde munten Omschrijving van de hand
Natural royal flush 250
(4,000 coin jackpot, with five coins played)
A, K, Q, J, 10 van gelijke kleur zonder behulp van de wild kaart.
Four deuces 200 Alle vier de tween plus een andere kaart.
Deuces wild flush 25 A, K, Q, J, 10 van gelijke kleur waarbij één of meer wild kaarten gebruikt worden.
Five of a kind 16 Vier kaarten van gelijke waarde, plus een wild kaart.
Straight flush 13 Vijf kaarten van gelijke kleur op volgorde.
Four of a kind 4 Vier kaarten van gelijke waarde.
Full house 3 Three of a kind plus een paar.
Flush 2 Vijf kaarten van gelijke kleur.
Straight 2 Vijf kaarten op rij (aas kan hoog of laag zijn).
Three of a kind 1 Drie kaarten van gelijke waarde.

Ik kon de game niet afmaken. Wat moet ik doen?

Als u de verbinding verliest tijdens uw game, dan maakt de software de game automatisch voor u af. U kunt de resultaten terugvinden door te klikken op de 'Gamelogs' button nadat u opnieuw bent ingelogd.

Als u de verbinding verliest tijdens de feature ronde dan wordt u na het inloggen automatisch teruggebracht naar het punt waar u de verbinding verloor. Na afronding van de feature ronde kunt u ervoor kiezen om verder te gaan met de hoofdgame of om een andere game te kiezen.

Bij disfunctioneren zijn alle betalingen en alle gameplay ongeldig.

Laatste wijzigingsdatum: 12-3-2019