Veel gestelde vragen Casino

Geoptimaliseerde browsers:

Deze website is geoptimaliseerd voor het bekijken en gebruik in de volgende browsers. Als uw browser niet in de lijst staat, betekent dit niet dat u de website niet kunt gebruiken maar dat wij de website niet actief getest hebben met die betreffende programma's. Wij adviseren u om de nieuwste versie van onderstaande browsers te bekijken.

Desktop

  • Windows: Chrome
  • Macintosh: Chrome, Safari

Mobiele telefoon en tablet 

  • Apple iOS: Safari, Chrome
  • Android : Native Browser, Chrome

Niet voltooide of onafgemaakte games

  • Wanneer u een inzetbedrag plaatst op een speelautomaat (de "Speelautomaatsessie") en u beëindigt de Speelautomaatsessie halverwege, dan behouden wij ons het recht voor de Speelautomaatsessie te annuleren en het resterende inzetbedrag terug te storten op uw account, tenzij u de Speelautomaatsessie binnen 30 dagen na de beëindiging hervat.
  • Wanneer u een inzetbedrag plaatst in Multistep Game (de "Multistep Game-sessie") en u beëindigt de Multistep Game-sessie halverwege, dan behouden wij ons het recht voor de Multistep-sessie te annuleren, tenzij u de Speelautomaatsessie binnen 30 dagen na de beëindiging hervat. In het geval van een Multistep Game heeft u geen recht op terugbetaling van het geplaatse bedrag. De in deze clausure [please insert] genoemde 'Multistep Game' is een game waarin een speler meer dan één inzet moet plaatsen of meer dan één actie moet ondernemen tijdens het spel; deze games zijn onder andere, maar niet beperkt tot Blackjack, Videopoker, Poker, Texas Hold'em en Craps.

Laatste wijzigingsdatum: 20-5-2020