FreeBet gebruiksvoorwaarden

Introductie

1.1

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de specifieke aanbiedingen in onze Wedden op Sport en Live Wedden producten, genaamd "FreeBet".

1.2

In aanvulling op deze FreeBet gebruiksvoorwaarden zijn onze Algemene Gebruiksvoorwaarden en onze Standaard Actievoorwaarden van toepassing.

1.3

Wanneer sprake is van een conflict of inconsistentie tussen deze FreeBet Gebruiksvoorwaarden, de Standaard Actievoorwaarden, en onze Algemene Gebruiksvoorwaarden, zijn deze FreeBet Gebruiksvoorwaarden leidend, gevolgd door de Standaard Actievoorwaarden en dan tot slot de Algemene Gebruiksvoorwaarden, maar enkel in de mate waarin het nodig is om een dergelijk conflict of inconsistentie te verhelpen.

FreeBet

2.1

Met een "FreeBet" kunt u een weddenschap plaatsen zonder dat de inzet wordt afgetrokken van uw accounttegoed. Het bedrag dat gebruikt wordt voor de berekening voor de mogelijke winst van deze weddenschap ("FreeBetwaarde") wordt aangegeven als "Inzet".

2.2

FreeBets kunnen onderhevig zijn aan bepaalde restricties: ze kunnen bijvoorbeeld alleen gebruikt worden bij bepaalde sporten of competities of kunnen alleen ingezet worden via bepaalde apparaten. In dergelijke gevallen wordt de relevante restrictie getoond in het overzicht van de FreeBet.

2.3

Als uw keuze in uw wedstrookje gespeeld kan worden met een FreeBet, dan wordt de betreffende FreeBet automatisch aangeboden in uw wedstrookje. U kunt de keuze spelen als een FreeBet of de FreeBet op een later moment gebruiken.

Beschikbare FreeBets worden getoond op de website boven het wedstrookje. Wanneer u kiest om een FreeBet te plaatsen, dan wordt dit aangegeven in het wedstrookje.

2.4

Beschikbare FreeBets staan op de website getoond boven het wedstrookje. Door te klikken op dit gebied kunt u het FreeBet-overzicht openen, hier staan alle FreeBets aangegeven die nog gebruikt kunnen worden.

2.5

Tenzij anders aangegeven zijn FreeBets alleen beschikbaar voor echt geld spelers en moet u een eerste storting doen op uw account van minimaal € 10 om te kunnen deelnemen.

2.6

Als een FreeBet als "gewonnnen" wordt beschouwd, dan wordt de FreeBet winst (bedrag gelijk aan de FreeBetwaarde vermenigvuldigt met de aangegeven quotering) minus de FreeBetwaarde bijgeschreven op uw account.

2.7

Wanneer een weddenschap waarbij gebruik wordt gemaakt van een Freebet verwerkt is als ‘geannuleerd’, dan is de FreeBet niet langer geldig.

2.8

Als een FreeBet verwerkt is als ‘dead heat’ (d/h) en de quoteringen voor de betreffende dead heat is kleiner dan 1.0 geworden, dan zal geen tegoed van u worden ingehouden.

2.9

Een FreeBet kan geplaatst worden als één enkelvoudige weddenschap of één combi-weddenschap maar de FreeBetwaarde kan niet verdeeld worden over verschillende weddenschappen. Meerdere enkelvoudige weddenschappen, systeemweddenschappen en bankers zijn uitgesloten van FreeBets.

2.10

Wanneer de keuze bestaat dan kan een FreeBet slechts één keer gebruikt worden binnen de periode die staat aangegeven op het scherm. Wanneer de geldige periode verloopt zonder dat de FreeBet gebruikt is, dan wordt de FreeBet ongeldig.

2.11

Een FreeBet mag alleen gebruikt worden bij onze Wedden op Sport en Live Wedden producten. Alle andere producten komen niet in aanmerking.

2.12

Wanneer specifieke voorwaarden van toepassing zijn die gelden voor de geselecteerde wed-opties, bijvoorbeeld minimale quoteringen, combi-weddenschap restricties etc., dan zijn deze restricties tevens van toepassing op de FreeBets.

2.13

Wanneer de wedlimieten voor de speler lager zijn dan de FreeBetwaarde, dan wordt de FreeBet verbeurd verklaard.

2.14

De onderneming garandeert niet dat de FreeBets op alle apparaten en alle browsers beschikbaar zijn.