Veelgestelde vragen over Instant Banking

1. Wat is Instant Banking?
  2. Heb ik een account nodig bij Instant Banking om geld te kunnen storten?
  3. Hoe maak ik met Instant Banking geld over op mijn account?
  4. Hoe lang duurt het voordat ik het overgemaakte geld op mijn account heb ontvangen?
  5. Kan ik ook op Instant Banking laten uitbetalen?
  6. Is het veilig om Instant Banking te gebruiken?
  7. Wordt Instant Banking door alle internetbrowsers ondersteund?
  8. Welke valuta gebruikt Instant Banking?

1. Wat is Instant Banking?

Instant Banking is een methode om te betalen via internet, gebaseerd op online bankieren. Het is een snelle, veilige en eenvoudige oplossing voor het verwerken van betalingen via internet.

2. Heb ik een account nodig bij Instant Banking om geld te kunnen storten?

Nee, u hoeft alleen maar te beschikken over een bankrekening bij een van de deelnemende banken en natuurlijk over voldoende saldo op die rekening!

3. Hoe maak ik met Instant Banking geld over op mijn account?

1. Log in op uw account.
  2. Ga naar 'Kassa' en kies 'Stortingen/Overschrijvingen'
  3. Hier ziet u het logo van Instant Banking, om deze stortingsoptie te kiezen klikt u eenvoudigweg op het pictogram.
  4. Kies of vul uw bedrag en bonuscode (indien van toepassing) in en klik dan op 'Storten/Overmaken'.
  5. U wordt nu doorgestuurd naar Instant Banking.
  6. Kies uw bank uit de lijst.
  7. U wordt doorgestuurd naar de website van uw bank.
  8. Voer uw login-gegevens van uw online bank in.
  9. Bevestig het opgegeven bedrag dat u op uw account wilt storten.
  10. U zult direct een bevestiging ontvangen en worden teruggeleid naar de kassier.

4. Hoe lang duurt het voordat ik het overgemaakte geld op mijn account heb ontvangen?

Op basis van de bevestiging die u van uw bank hebt ontvangen, wordt het geld gewoonlijk meteen bijgeschreven.

5. Kan ik ook op Instant Banking laten uitbetalen?

Instant Banking is momenteel alleen beschikbaar voor het storten van geld.

6. Is het veilig om Instant Banking te gebruiken?

Met Instant Banking zijn online banktransacties volkomen veilig.

7. Wordt Instant Banking door alle internetbrowsers ondersteund?

Instant Banking wordt door de meeste internetbrowsers ondersteund, zoals Internet Explorer, Netscape, Chrome en Firefox .

8. Welke valuta gebruikt Instant Banking?

Instant Banking gebruikt alleen GBP.