blocked-bwin

Beste bezoeker!

De diensten van deze website zijn helaas niet langer beschikbaar voor klanten in uw land. U heeft daarom geen toegang tot onze website vanaf uw locatie. Tevens accepteren wij niet langer stortingen of game play vanuit de jurisdictie vanwaar u probeerde in te loggen. Als u over een echt geld account beschikt, dan is uw tegoed toegankelijk en kunt u een uitbetalingsverzoek plaatsen via support.nl@bwin.be. Deze blokkering is afhankelijk van het IP-adres van de computer waarop u zich momenteel bevindt, hiermee wordt uw locatie bepaalt.

Wet spijt ons dat wij momenteel verplicht zijn om u de toegang tot onze website te ontzetten zolang u binnen dit land verblijft.

Uw bwin team

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe kan ik zien waar ik me momenteel bevind?

Onze software lokaliseert uw huidige positie op basis van uw huidige IP-adres. Dit IP-adres geeft aan dat u zich momenteel in een gebied bevindt waar wij u geen toegang mogen bieden tot ons gaming aanbod.

Wat is een IP-adres?

Een IP-adres is een adres in computer netwerken, die - net zoals het Internet - is gebaseerd op het Internet Protocol (IP). Elke computer die toegang heeft tot het Internet kan duidelijk geïdentifieerd worden aan de hand van deze nummercombinatie (waarin de nummers altijd opgedeeld zijn in drie stukken, zoals bijvoorbeeld in 179.89.72.9).

Hoe betrouwbaar is de Geo-IP technologie?

Helaas garandeert het Geo-IP technologie systeem geen 100% precisie bij het bepalen van uw locatie. Wij verbeteren doorlopend de accuraatheid van het Geo-IP technologie systeem aan de hand van constante updates. Wanneer uw locatie foutief wordt bepaald door de Geo-IP software, of wanneer u zich in een land bevindt dat niet is uitgesloten van ons aanbod, neem dan alstublieft contact op met onze Klantenservice zodat wij ons Geo-IP technologie systeem verder kunnen verbeteren.