Algemene voorwaarden Auto Cash Out en Cash Out-melding

Auto Cash Out en Cash Out-melding

Algemenevoorwaarden

 1. Auto Cash Out en Cash Out-meldingen zijn beschikbaar voor markten waarbij Cash Out beschikbaar is. Ga voor meer informatie over Cash Out naar de Algemene voorwaarden voor Cash Out.
 2. Wanneer er een verzoek om Auto Cash Out is gedaan en Cash Out is niet beschikbaar, en deze wordt voor het eind van het evenement niet beschikbaar gemaakt, dan worden de weddenschappen verwerkt op basis van het eindresultaat.
 3. Als Cash Out handmatig geactiveerd wordt voor een weddenschap, dan worden bestaande verzoeken voor Auto Cash Out en Cash Out-meldingen automatisch verwijderd en zijn deze niet meer van toepassing.
 4. De beschikbaarheid van de Auto Cash Out en Cash Out-meldingen kunnen niet worden gegarandeerd en worden niet aangeboden voor alle weddenschappen.

 5. Wij zijn er niet verantwoordelijk voor als de Auto Cash Out en Cash Out-meldingen wegens technische redenen niet beschikbaar zijn en de weddenschappen blijven ongewijzigd zoals zij oorspronkelijk in die periode geplaatst zijn.
 6. Bij een live weddenschap zijn alle Cash Outs onderhevig aan vertraging van live weddenschappen. Dit betekent dat het Auto Cash-proces kan starten wanneer de aangegeven waarde is bereikt, maar als de waarde van de Cash Out onder de ingestelde waarde ligt voordat de vertraging van de live weddenschap is afgelopen, dan kan het zijn dat de Auto Cash Out niet wordt voltooid.

 7. Houd er rekening mee dat Auto Cash Out en Cash Out-meldingen niet kunnen worden gegarandeerd. In sommige gevallen kunnen we uw weddenschap(pen) niet automatisch uitbetalen of u meldingen sturen, ondanks dat dit aangegeven wordt in de relevante secties van de website/app.

 8. Auto Cash Out is niet verbonden met de Cash Out-instellingen, wat inhoudt dat de Auto Cash Out de veranderingen in de Cash Out-instellingen in de account zal negeren. Dit betekent dat Auto Cash Out alleen wordt uitgevoerd op of boven de waarde die door de klant voor elke weddenschap wordt ingesteld.
 9. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en voor elk evenement, wedstrijd of markt de Auto Cash Out- en Cash Out-meldingsfuncties te wijzigen, op te schorten of te verwijderen. Elke weddenschap die voor deze wijziging, opschorting of verwijdering van de Auto Cash Out- en Cash Out-meldingsfuncties geplaatst is op deze evenementen, wedstrijden of markten blijven behouden zoals oorspronkelijk geplaatst.
 10. Wij behouden ons het recht voor om de verwerking van een weddenschap die gewijzigd is met de Auto Cash Out-functie ongedaan te maken als de weddenschap of een markt foutief verwerkt is.
 11. Meldingen kunnen onderhevig zijn aan vertraging en wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in het verzenden of ontvangen van meldingen.
 12. Cash Out-waarden zijn onderhevig aan veranderingen en klanten dienen zich ervan bewust te zijn dat de Cash Out-waarde kan verschillen met de Cash Out-waarde die aangegeven wordt in de melding.