Hoe sluit ik een weddenschap af?

Log eerst met uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Kies uit ons aanbod een of meer weddenschappen en tip op de door uw verwachte uitslag per muisklik. Hierna wordt uw tip in het wedstrookje aan de rechterkant van de homepage overgenomen. Kies vervolgens uw inzet en uw gewenste weddenschapsvorm (enkelvoudige, combi- of systeemweddenschap). Als u besluit uw weddenschap definitief te plaatsen, klik dan op ‘Plaats weddenschap’. Houd er rekening mee dat een voltooide weddenschap volgens onze Reglementen niet meer ongedaan kan worden gemaakt.