Deelnamevoorwaarden Cash Out

Deelnamevoorwaarden voor 'Cash Out'

Wij kunnen de optie 'Cash Out' aanbieden bij geplaatste weddenschappen. U heeft de mogelijkheid om de verwerking te accepteren van de weddenschappen die u heeft geplaatst voordat de uitslag van de weddenschappen is bepaald. Het bedrag van de 'Cash Out' wordt berekend op de lopende quoteringen en is onderhevig aan verandering als u ervoor kiest een 'Cash Out' te accepteren. Als de 'Cash Out'-optie beschikbaar is voor een geplaatste weddenschap, wordt het betreffende symbool getoond in de sectie 'Mijn weddenschappen" (live wedden) of in de 'Cash Out'-sectie (sportweddenschappen - pre-match) van het wedstrookje.

  • De 'Cash Out'-functie is alleen beschikbaar voor enkelvoudige weddenschappen en combi-weddenschappen. Systeemweddenschappen maken geen deel uit van de 'Cash Out'-functie.
  • Een 'Cash Out' telt niet mee bij inzetrestricties wanneer bonussen gebruikt worden om de weddenschap te plaatsen.
  • Als de weddenschap bevroren is of direct na de aanvraag van de klant voor de afloop van de 'Cash Out', wordt de 'Cash Out' geblokkeerd.
  • Als de waarde van de 'Cash Out' direct na de aanvraag van de klant voor de afloop van de 'Cash Out' is gewijzigd, wordt de 'Cash Out' geblokkeerd, tenzij de klant heeft gekozen voor de optie 'alle uitbetalingsopties accepteren'.
  • Wij behouden ons het recht voor 'Cash Out'-actie terug te trekken of op te schorten zonder verdere berichtgeving.
  • Wij kunnen de beschikbaarheid van de 'Cash Out'-acties voor evenementen of weddenschappen niet garanderen, zelfs niet als deze voor hetzelfde evenement of weddenschap is aangeboden.
  • Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de 'Cash Out' om technische of andere reden niet beschikbaar is. Wij raden uitdrukkelijk aan geen weddenschappen te plaatsen ervan uitgaande dat 'Cash Out' op een later moment beschikbaar zal zijn voor de betreffende weddenschap.
  • Wanneer wij een 'Cash Out' accepteren op het moment dat de einduitslag reeds vaststaat, behouden wij ons het recht voor de 'Cash Out' ongeldig te verklaren. Ook behouden wij ons het recht voor om alle 'Cash Outs' ongeldig te verklaren of te herroepen wanneer er reden is te geloven dat er sprake is van misbruik van de 'Cash Out'-functie.