Weddenschapszoeker

Om snel te zoeken naar een specifiek team, competitie of speler (bijv. tennisspeler), kunt u gebruik maken van de ingebouwde zoekfunctie. De speciale zoekpagina is toegankelijk via de hoofdsportnavigatiebalk (door helemaal naar rechts te scrollen) en daar het zoeksymbool aan te raken . Zodra de pagina verschijnt,

• typ  de tekst waar u naar wilt zoeken in het daarvoor bestemde veld (bijv. Arsen of Primer)
  • de best passende resultaten zullen tijdens het typen verschijnen onder het zoekveld
  • raak de teamnaam of spelersnaam aan om de zoektocht onmiddellijk te starten of klik op de pijl om tekst aan het zoekveld toe te voegen zodat het zoekopdracht nauwkeuriger wordt

De zoekfunctionaliteit toont u een lijst met alle passende resultaten gesorteerd op tijd.

Om de zoekfunctie te verlaten raakt u annuleren aan. De pagina schuift vanaf de rechterzijde op het scherm uw apparaat.

Let op dat de volledige overzichtspagina van het evenement (scorebord en alle weddenschappen) toegankelijk is door te tippen op het evenementsgebied.