Deelnamevoorwaarden voor 1-Click wedden

Met het 1-Click wedden proces kunt u weddenschappen plaatsen in een enkele klik op de geselecteerde quotes met de inzet van uw keus.

De standaardinzet wordt bepaald door de klant. Klanten kunnen kiezen uit een aantal vastgestelde inzetten. De standaardinzet kan op elk gewenst moment aangepast worden door de klant.

Wanneer de klant alle relevante processen voor het 1-Click wedden doorlopen heeft en de Deelnamevoorwaarden geaccepteerd heeft, wordt het 1-Click wedden proces geactiveerd.

Zodra het 1-Click wedden is geactiveerd, kan de klant met één klik op de betreffende quote direct een weddenschap plaatsten met de gewenste inzet. Er zijn geen aanvullende bevestigingen meer nodig.

Alle punten die staan aangegeven in de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Het is nadrukkelijk niet mogelijk om een weddenschap die is afgesloten naderhand terug te draaien.

De klant kan switchen tussen het 1-Click wedden en het normale wedproces op elk gewenst moment.

bwin behoudt zich het recht voor om klanten van het 1-Click wedden uit te sluiten en het 1-Click wedden proces op elk gewenst moment te annuleren.