Wijzig weddenschap

Wat is 'Wijzig weddenschap'?

De actie in sport staat nooit stil, dus waarom zou u dat doen? Wijzig weddenschap geeft u meer controle bij uw het plaatsen van uw weddenschappen, en geeft u de kans een enkele of combi-weddenschap die een Cash Out-mogelijkheid heeft te wijzigen. De dagen dat u een weddenschap plaatste en maar moest wachten op het resultaat zijn voorbij. Gaat uw weddenschap niet de goede kant op? Wijzig hem dan! Voel u zich nog zekerder dan toen de wedstrijd begon? Voeg selecties toe of verhoog uw inzet om uw potentiële winst te verhogen. Weddenschappen kunnen worden gewijzigd door selecties toe te voegen, te wisselen of te verwijderen, of uw inzet te verhogen. Klik voor de volledige Wijzig weddenschap-voorwaarden hier.

Wanneer is 'Wijzig weddenschap' beschikbaar?

U kunt een in aanmerking komende weddenschap selecteren die: (i) Cash Out aanbiedt en (ii) onverwerkte selecties heeft waarbij de uitkomst van de in aanmerking komende weddenschap nog niet is bepaald.

Dit betekent dat, zelfs als er al een aantal selecties in een combi-weddenschap zijn verwerkt, de Wijzig weddenschap-functie nog steeds gebruikt kan worden als Cash Out beschikbaar is. Als Cash Out tijdelijk niet beschikbaar is, is de Wijzig weddenschap-functie ook niet beschikbaar. Bijvoorbeeld: als een selectie geblokkeerd is, is de Wijzig weddenschap-functie niet beschikbaar totdat die selectie ontgrendeld is.

Hoe wijzig ik een weddenschap?

U kunt een weddenschap wijzigen via de sectie 'Mijn weddenschappen' in uw spelersaccount als de functie wordt aangegeven als beschikbaar.  Selecteer het 'Wijzig weddenschap'-label op de wedkaart die u wilt wijzigen, en uw weddenschap wordt nu in de 'wijzigingsmodus' gezet en zijn er verschillende wijzigingen mogelijk. Als u van gedachten verandert kunt u de wijzigingen altijd annuleren voordat u de veranderingen opslaat.

U moet de wijzigingen opslaan zodat de nieuwe weddenschappen worden geplaatst. Eenmaal opgeslagen wordt de nieuwe weddenschap geplaatst met de wijzigingen die u heeft toegepast. Als uw wijzigingen niet worden opgeslagen, blijft uw originele weddenschap staan en zal deze onderhevig zijn aan veranderingen in Cash Out-waarde of -status, bijvoorbeeld als een markt eindigt, wordt deze hiernaar verwerkt. Dit kan invloed hebben op de beschikbaarheid van de Wijzig weddenschap-functie.

Wat kan er aan een weddenschap worden gewijzigd?

Selectie toevoegen - Bent u een selectie van uw combi-weddenschap vegeten of u vond een team goed van start gaan in hun wedstrijd? Nu kunt u deze selecties toevoegen aan uw bestaande weddenschappen.
Selectie wisselen - De beste speler van het team is eruit gestuurd en u denkt dat dit de uitkomst zal beïnvloeden, of uw speler heeft een set verloren en toont tekenen van vermoeidheid - als uw oordeel is veranderd kunt u uw selectie veranderen.
Selectie verwijderen - Uw team is niet best begonnen in het spel en heeft nog maar 10 spelers, u kunt nu uw selectie verwijderen van uw weddenschap en er gerust op zijn dat hun verlies geen invloed heeft op uw weddenschap.
Inzet verhogen - Wilt u uw potentiële winst verhogen? Bent u nog zekerder nu er nieuws over dat team bekend is? Uw selectie loopt behoorlijk voorop? Zet extra in op uw weddenschap en verhoog de winst.

Hoe wordt de nieuwe inzet berekend bij het wijzigen van een weddenschap?

Bij het wijzigen van een weddenschap is de inzet gelijk aan de Cash Out-waarde van de weddenschap die wordt getoond op het moment dat u het wijzigingsproces start. Veranderingen in de Cash Out-waarde worden weerspiegeld in de nieuwe inzetwaarde. De nieuwe inzetwaarde kan worden verhoogd met extra inzet uit uw wallet.

Wat gebeurt er met mijn vorige weddenschap als ik deze wijzig?

Zodra uw wijzigingen zijn opgeslagen en bevestigd, wordt de bestaande weddenschap uitbetaald (Cash Out) en het bedrag van de Cash Out, plus een eventuele extra inzet, wordt dan geplaatst op de nieuwe selecties. De vorgaande weddenschappen zijn te zien in 'Wijzigingsgeschiedenis' van elke wedkaart zodra de weddenschap is opgeslagen - ga hiervoor naar het icoon voor Wijzigingsgeschiedenis op de balk met de wedopties onder aan elke gewijzigde weddenschap.

Waarom wordt mijn wijziging geweigerd?

Er zijn een aantal redenen waarom een wijzigingsverzoek geweigerd kan worden, dit zijn onder andere:

Verandering Cash Out-waarde
●Quoteringen zijn veranderd
●Beschikbaarheid selecties, bijv. geblokkeerde of gesloten selecties/markten
●Technische problemen

Hoe kan ik voorkomen dat mijn verzoek tot wijziging wordt geweigerd?

Bij het wijzigen van een weddenschap is de originele wedenschap op het moment van bewaren onderhevig aan een Cash Out, en de nieuwe weddenschap wordt geplaatst met de Cash Out-waarde van de originele weddenschap. Dit tweestappen-proces van Cash Out en plaatsen van weddenschap gebruikt de wedinstellingen van de account voor Cash Out en plaatsen van weddenschappen gebruikt. Om geweigerde wijzigingen te voorkomen kan een klant de verandering van Cash Out-waarde en/of wedacceptatie zo instellen dat het de veranderingen in waarde en/of quoteringen negeert. Door deze in te schakelen worden de wijzigingen doorgevoerd, ondanks veranderingen in waarde of quoteringen. Let op: het inschakelen van deze instellingen betekent een lagere nieuwe inzet of lagere quoteringen, wat lagere potentiële winst inhoudt.

Hoe voeg ik een selectie toe aan een weddenschap?

Als u 'Wijzig weddenschap' heeft geselecteerd, worden uw selecties verplaatst naar het 'Wijzig weddenschap'-venster. Selecteer de 'Selectie toevoegen'-label die zich boven de actuele selectie van uw weddenschap bevindt om een selectie aan uw weddenschap toe te voegen. Nu kunt u de sportproducten bekijken en een keuze maken uit de beschikbare selecties. Wanneer u de selecties heeft gekozen die u wilt toevoegen, selecteert u 'Aan weddenschap toevoegen' waardoor de nieuwe selecties worden toegevoegd aan uw bestaande weddenschap. Gebruik de optie 'Wijzigingen opslaan' om uw keuzes en uw nieuwe wedselecties te bevestigen.

Tijdens het toevoegen van de selecties kunt u deze altijd annuleren en keert u terug naar het 'Wijzig weddenschap'-venster. Als u tijdens het navigeren een keuze heeft gemaakt voor een selectie die u niet meer wilt toevoegen, kunt u onder aan het scherm het venster van de selecties groter maken en de selecties verwijderen die u niet meer wilt toevoegen aan uw weddenschap.

Hoe kan ik een selectie wisselen in een weddenschap?

Zodra u 'Wijzig weddenschap' heeft geselecteerd worden uw selecties verplaatst naar het 'Wijzig weddenschap'-venster. Om een selectie te wisselen selecteert u het wisselicoon aan de linkerkant van de selectie die uw wilt wisselen. U krijgt dan de relevante wisselopties te zien. Kies de selectie waarvoor u wilt wisselen en klik op de 'Bevestigen'-button. Als u tevreden bent met de wijzigingen selecteert u 'Wijzigingen opslaan'.

Hoe verwijder ik een selectie uit een weddenschap?

Zodra u 'Wijzig weddenschap' heeft geselecteerd worden uw selecties verplaatst naar het 'Wijzig weddenschap'-venster. Om een selectie te verwijderen selecteert u het verwijdericoon aan de rechterkant van de selectie die uw wilt verwijderen. Dit zal de selectie verwijderen en de wedinformatie wordt bijgewerkt. Als u tevreden bent met de wijzigingen selecteert u 'Wijzigingen opslaan'.

Hoe verhoog ik mijn inzet op mijn weddenschap?

Zodra u 'Wijzig weddenschap' heeft geselecteerd worden uw selecties verplaatst naar het 'Wijzig weddenschap'-venster. Selecteer de 'Inzet toevoegen'-optie naast het actuele inzetbedrag om de inzet te verhogen. U krijgt een toetsenbord te zien waarmee u de extra inzet kunt invoeren die u wilt toevoegen aan de weddenschap. Als u tevreden bent met de wijzigingen selecteert u 'OK' en gaat u terug naar het 'Wijzig weddenschap'-venster. Hier kunt u de weddenschap bekijken en de inzet wijzigen als u de extra inzet voor uw weddenschap wilt veranderen. Als u tevreden bent met de wijzigingen selecteert u 'Wijzigingen opslaan'. De inzet van uw nieuwe weddenschap is de inzet van de Cash Out-waarde van uw actuele inzet, plus de extra inzet die u heeft toegevoegd. Bijvoorbeeld: als de Cash Out-waarde € 10,50 is en u wilt € 20 toevoegen als extra inzet, dan is de totale inzet van uw nieuwe weddenschap € 30,50.