Veelgestelde vragen

1. Welke kaarttypen worden voor deze methode geaccepteerd?
  2. Kan ik met deze methode met een betaalkaart storten?
  3. Hoe maak ik geld over naar mijn account met mijn kaart?
  4. Hoe lang duurt het voordat het overgeboekte geld op mijn account staat?
  5. Zijn er kosten verbonden aan een overschrijving?
  6. Kan ik geld laten uitbetalen op mijn kaart?
  7. Is het veilig om mijn kaartgegevens te verstrekken?

1. Welke kaarttypen worden voor deze methode geaccepteerd?

U kunt met deze methode geld storten met Visa-, Master- en Maestro-kaarten.

2. Kan ik met deze methode met een betaalkaart storten?

U kunt met deze methode geld storten met een debetkaart of een prepaidkaart.

3. Hoe maak ik geld over naar mijn account met mijn kaart?

Volg onderstaande stappen om geld op uw account te storten:

• Log in op uw account.
  • Klik op de knop 'Storten'.
  • U ziet dan de kaartlogo's. Klik op het icoon om deze stortingsoptie te selecteren.
  • Selecteer of voer uw stortingsbedrag in.
  • Voer de vereiste kaartgegevens in (Visa, Master, Maestro)
    • Kaartnummer (16 cijfers zonder spaties)
    • Vervaldatum kaart (maand/jaar)
    • Beveiligingscode van 3 cijfers (aan de achterzijde van uw kaart)
  • Voer de bonuscode in indien van toepassing en klik op Storten.
  • Op het volgende scherm ziet u of uw cardtransactie is geslaagd.

4. Hoe lang duurt het voordat het overgeboekte geld op mijn account staat?

Als de transactie door uw bank wordt goedgekeurd, wordt het geld direct op uw gaming account bijgeschreven.

5. Zijn er kosten verbonden aan een overschrijving?

Nee, wij brengen geen kosten in rekening voor stortingen.

6. Kan ik geld laten uitbetalen op mijn kaart?

Ja. Ga naar de sectie geld uitbetalen en selecteer het kaarttype dat u voor de uitbetaling wilt gebruiken.

7. Is het veilig om mijn kaartgegevens te verstrekken?

Alle transacties van de kassier worden verwerkt volgens de Payment Card Industrie (PCI)-normen voor gegevensbeveiliging, met een 128-bit versleuteling die de veiligheid en beveiliging van de verstuurde gegevens garandeert. Deze geavanceerde beveiligingstechnologie wordt ook gebruikt door grote banken en financiële instellingen over de hele wereld.