Wedtypes

Het wedstrookje ondersteunt 3 verschillende wedtypes. Enkelvoudige weddenschap, combi- en systeemweddenschap.

  • Enkelvoudig -> u mag uw geselecteerde weddenschappen als enkelvoudige weddenschappen plaatsen. Let op dat u minimaal één weddenschap nodig heeft in uw wedstrookje om een enkelvoudige weddenschap te plaatsen.
  • Combi -> u mag een weddenschap als een Combi plaatsen. Alle weddenschappen die worden toegevoegd aan het wedstrookje worden gecombineerd en hun quoteringen worden vermenigvuldigd met de totale waarde van de quoteringen. Let op dat u meer dan één weddenschap op uw wedstrookje moet hebben voordat u een combi kunt plaatsen.
  • Systeem -> een systeemweddenschap is een gevorderde variant van de combi-weddenschap. Met systeemweddenschappen kunt u alle mogelijke combinaties van de door u gekozen weddenschappen spelen.

Bijvoorbeeld twee-uit-drie systeemweddenschap (system 2/3). U kiest 3 evenementen uit het aanbod en selecteert een twee-uit-drie systeemweddenschap. Zo kunt u alle mogelijke paren van accumulators spelen die drie weddenschappen kunnen voortbrengen. Dat is een totaal van 3 combi-paren met behulp van 2 uit drie weddenschappen. De systeemtypes worden gegenereerd uitgaande van het aantal weddenschappen dat u toevoegt aan het wedstrookje.