Veiligheid

Verwerking van betalingen

Wanneer het gaat om online transacties is veiligheid een van de belangrijkste aandachtspunten voor zowel u als voor ons. In werkelijkheid is een online transactie veiliger dan een kaarttransactie in een winkel of die per telefoon of fax. De informatie die online wordt doorgegeven, wordt sterk gecodeerd met behulp van geavanceerde algoritmecombinaties. Elke communicatie tussen u en bwin wordt ook versleuteld met behulp van TLS1.2-encryptie (of hoger) en TSLSSL-certificaten.

Uw betalingsgegevens

Wij gebruiken TLS1.2-encryptiesoftware of hoger. Dit betekent dat alle informatie die u in onze online formulieren invoert, zoals betalingsgegevens, automatisch wordt beschermd. Wij beveiligen uw privégegevens met behulp van TSL/SSL-certificaten van Digicert.

De 3-D Secure™ protocol (veiligheid voor de gebuiker)

U wordt ook beschermd tegen frauduleus gebruik van uw kaart in een "kaart afwezige" omgeving door uw kaartuitgever. De uitgever van uw kaart biedt u het recht om een transactie waarvan de goederen/diensten niet geleverd worden aan te vechten, dit geldt ook voor situaties waar gefraudeerd is met uw kaart. Voor uw online veiligheid ondersteunen wij ook online authenticatie protocollen, Verified by Visa en MasterCard SecureCode.

Wat betekent Verified by Visa?

Verified by Visa is een nieuwe manier die is toegevoegd bij uw online betalingen. Door het toevoegen van een wachtwoord aan uw bestaande Visacard, Verified by Visa verzekert dat alleen u online gebruik maakt van uw Visa card. Het is eenvoudig in te stellen bij uw bestaande Visa card en het is bovendien gratis. Voor meer informatie klikt u hier.

Wat is de MasterCard SecureCode?

MasterCard SecureCode is een eenvoudige en veilige manier om te betalen bij duizenden online winkels. Een prive-code die alleen bekend is bij u en uw bank: uw your SecureCode, verbetert uw bestaande MasterCard rekening door u te beschermen tegen ongewenst gebruik van uw kaart wanneer u online aankopen doet op websites. Voor meer informatie klikt u hier.