Veiligheid

Betalingsverwerking

Veiligheid is voor zowel voor u als voor ons een van de belangrijkste aspecten bij online transacties. In werkelijkheid zijn online transacties veiliger dan een kaarttransactie in een winkel of via telefoon of fax, omdat de informatie die wordt doorgegeven online zwaar versleuteld is met behulp van logaritmische combinaties. Alle communicatie tussen u en bwin is ook maximaal versleuteld met behulp van uw browser die gebruik maakt 128 Bit SSL.

Uw betalingsgegevens

Wij gebruiken 128 bit Secure Socket Layout (SSL) versleutelde software. Dit betekent dat alle informatie die u invult op onze online formulieren, zoals ook betalingsgegevens wordt automatisch beschermd. Wij beschermen uw prive-informatie met behulp van SSL Certificate van VeriSign.

De 3-D Secure™ protocol (veiligheid voor de gebuiker)

U wordt ook beschermd tegen frauduleus gebruik van uw kaart in een "kaart afwezige" omgeving door uw kaartuitgever. De uitgever van uw kaart biedt u het recht om een transactie waarvan de goederen/diensten niet geleverd worden aan te vechten, dit geldt ook voor situaties waar gefraudeerd is met uw kaart. Voor uw online veiligheid ondersteunen wij ook online authenticatie protocollen, Verified by Visa en MasterCard SecureCode.

Wat betekent Verified by Visa?

Verified by Visa is een nieuwe manier die is toegevoegd bij uw online betalingen. Door het toevoegen van een wachtwoord aan uw bestaande Visacard, Verified by Visa verzekert dat alleen u online gebruik maakt van uw Visa card. Het is eenvoudig in te stellen bij uw bestaande Visa card en het is bovendien gratis. Voor meer informatie klikt u hier.

Wat is de MasterCard SecureCode?

MasterCard SecureCode is een eenvoudige en veilige manier om te betalen bij duizenden online winkels. Een prive-code die alleen bekend is bij u en uw bank: uw your SecureCode, verbetert uw bestaande MasterCard rekening door u te beschermen tegen ongewenst gebruik van uw kaart wanneer u online aankopen doet op websites. Voor meer informatie klikt u hier.