Wijzig weddenschap

Wijzig weddenschap

Algemene Gebruiksvoorwaarden

 1. De Wijzig weddenschap-functie is beschikbaar voor geselecteerde evenementen, wedstrijden en markten, zowel voor de wedstrijd als live en voor verschillende sporten.
 2. Wanneer er een verzoek wordt gedaan voor Wijzig weddenschap, is de oorspronkelijke weddenschap onderhevig aan een Cash Out voordat de nieuwe weddenschap, met de wijzigingen, wordt geplaatst.
 3. Er kan zich een vertraging voordoen bij het plaatsen van de weddenschap tijdens een verzoek voor Wijzig weddenschap. Als de prijs verandert of een markt wordt opgeschort in deze tijd, dan kan het zijn dat het verzoek voor Wijzig weddenschap niet succesvol is.
 4. Instellingen met betrekking tot de Cash Out-waardeveranderingen en/of veranderingen van quoteringen op het wedstrookje blijven van toepassing tijdens het Wijzig weddenschap-proces. Deze instellingen kunnen worden veranderd in de 'Wedinstellingen' in uw spelersaccount.
 5. Wanneer de selectie wordt opgeschort of gesloten na het verzoek van de klant en voordat het Wijzig weddenschap-proces voltooid is, dan is de Wijzig weddenschap niet succesvol.
 6. Mocht een verzoek voor Wijzig weddenschap niet succesvol zijn nadat het verzoek is bevestigd, dan kan het zijn dat de originele Cash Out al uitbetaald is, wat inhoudt dat de originele waarde van de Cash Out door een fout is teruggestort op de account van de klant. Wij zullen trachten ervoor te zorgen dat deze weddenschappen teruggestort worden naar de wijze waarop zij voor het onsuccesvolle verzoek voor Wijzig weddenschap waren gestort, onder voorwaarde dat de weddenschap nog niet is verwerkt. Wij behouden ons het recht voor geld terug te vorderen dat ten onrechte op de account van klanten is teruggestort. 
 7. Als het verzoek om Wijzig weddenschap succesvol is, wordt de nieuwe weddenschap geplaatst met (i) het totaal van de Cash Out van de originele weddenschap en, indien van toepassing, (ii) de verhoogde/verlaagde inzet die geselecteerd is tijdens het proces van Wijzig weddenschap. De details van de weddenschap worden getoond in de sectie 'Mijn weddenschappen' van de spelersaccount.
 8. De Cash Out-waarde is onderhevig aan verandering in lijn met de algemene markt tijdens het proces van Wijzig weddenschap.  
 9. Wanneer een weddenschap is gewijzigd met de Wijzig weddenschap-functie, komt de laatste inzet op de laatste verwerkte weddenschap in aanmerking als bijdrage voor een omzetvereiste, onder voorwaarde dat de selecties voldoen aan de kwalificerende citeria. Dit betekent dat de originele inzet op de originele weddenschap niet in aanmerking komt voor de omzetvereisten.
 10. Het gebruik van de Wijzig weddenschap-functie kan invloed hebben op beschikbaarheid van uw weddenschap voor acties. Het uw eigen verantwoordelijkheid om de voorwaarden van elke actie te controleren voordat u de Wijzig weddenschap-functie gebruikt. 
 11. De beschikbaarheid van de Wijzig weddenschap-functie kan niet worden gegarandeerd en wordt niet aangeboden bij alle wedtypes.
 12. Wanneer Wijzig weddenschap voor de wedstrijd beschikbaar is en wij zenden het evenement niet live uit, dan is de Wijzig weddenschap-functie alleen voor het evenement beschikbaar.
 13. De Wijzig weddenschap-functie houdt rekening met alle inzetlimieten, die op dezelfde manier berekend worden als bij standaard weddenschappen. Wanneer de Wijzig weddenschap-functie een limiet bereikt, kan het verzoek voor Wijzig weddenschap geweigerd worden.
 14. Wij zijn er niet verantwoordelijk voor als de Wijzig weddenschap-functie wegens technische redenen niet beschikbaar is en de weddenschappen blijven ongewijzigd zoals zij oorspronkelijk in die periode geplaatst zijn.
 15. Wij behouden ons het recht voor weddenschappen/inzetten die voor sportwedstrijden, competities, markten of wedtypes worden verzocht te accepteren of te weigeren bij een poging Wijzig weddenschap te gebruiken.
 16. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en voor elk evenement, wedstrijd of markt de Wijzig weddenschap-functie te wijzigen, op te schorten of te verwijderen. Elke weddenschap die voor deze wijziging, opschorting of verwijdering van de Wijzig weddenschap-functie geplaatst is op deze evenementen, wedstrijden of markten blijven behouden zoals oorspronkelijk geplaatst.
 17. Wij behouden ons het recht voor om de verwerking van een weddenschap die gewijzigd is met de Wijzig weddenschap-functie ongedaan te maken als de weddenschap of een markt foutief verwerkt is.