Deelnamevoorwaarden voor "Odds Boosts"

Introductie

1.1

Deze Deelnamevoorwaarden zijn geldig voor beloningen van onze producten sportweddenschappen en live weddenschappen genaamd "Odds Boosts" en die op deze manier worden aangeduid. Naast de Odds Boosts zijn er nog twee soorten beloningen, namelijk FreeBets en Back Up Bets.

1.2

Per wedstrookje kan maximaal één beloning worden gebruikt. Een combinatie van meerdere beloningen is niet mogelijk.

1.3

Naast deze Deelnamevoorwaarden voor Odds Boosts zijn onze Algemene gebruiksvoorwaarden en onze Standaard Actievoorwaarden van toepassing.

1.4

Wanneer er sprake is van een conflict of een inconsistentie tussen deze Deelnamevoorwaarden voor Odds Boost en de Standaard Actievoorwaarden en onze Algemene Gebruiksvoorwaarden, dan hebben deze Deelnamevoorwaarden voor Odds Boosts de voorkeur, gevolgd door de Standaard Actievoorwaarden, de Algemene Gebruiksvoorwaarden, maar alleen in de gevallen dat het noodzakelijk is om dit probleem op te lossen.

Odds Boost

2.1

Als er een "Odds Boost" wordt aangeboden, kunt u de quoteringen van een weddenschap verhogen ("boosten"). De verhoogde quoteringen en de resulterende verhoogde winsten worden direct op het wedstrookje aangegeven.

2.2

Odds Boosts kunnen onderhevig zijn aan beperkingen, bijvoorbeeld: zij kunnen alleen geldig zijn voor bepaalde sporten of alleen op bepaalde apparaten. In deze gevallen wordt u geïnformeerd over de beperkingen in het overzicht van de Odds Boost. Odds Boost kunnen niet worden gebruikt voor speciale aanbiedingen, zoals "Price Boosts" of "Combi+".

2.3

Zodra de quoteringen van de geselecteerde weddenschap verhoogd zijn met gebruik van de Odds Boost, worden de originele quoteringen aangeduid in het grijs en worden de verhoogde quoteringen automatisch getoond in het wedstrookje. De resulterende winst ("Boostwinst") wordt ook getoond. U kunt dan uw weddenschap plaatsen met de Odds Boost, of de Odds Boost voor later bewaren.

2.4

Beschikbare Odds Boosts worden boven het wedstrookje getoond (desktop) of direct op uw account (mobiel). U heeft toegang tot het overzicht van beloningen via de banner, waarin alle beschikbare beloningen worden getoond.

2.5

Indien niet anders aangegeven is de Odds Boost alleen beschikbaar voor echtgeldspelers. U moet een initiële storting op uw account doen van minstens € 10 om een Odds Boost te kunnen gebruiken.

2.6

Als een weddenschap met een Odds Boost wordt verwerkt als "gewonnen", dan worden de winst en de "Boostwinst" uitbetaald in cash. Winst uit Odds Boosts kan alleen door "echtgeldspelers" worden inzet voor volgende weddenschappen. Nieuwe klanten mogen mogelijke winsten van een Odds Boost alleen laten uitbetalen of inzetten op andere weddenschappen wanneer zij de status van "echtgeldspeler" hebben bereikt en geld hebben gestort en ingezet op een weddenschap voor echt geld.

2.7

Als een weddenschap waarbij een Odds Boost wordt gebruikt verwerkt wordt als "geannuleerd" of "verloren", dan verliest de Odds Boost zijn geldigheid en kan deze niet meer worden gebruikt voor een andere weddenschap. Hetzelfde geldt voor een weddenschap waarbij een Odds Boost wordt gebruikt en die uitbetaald of veranderd is met gebruik van de "Cash Out“-, "Auto Cash Out“- of "Wijzig weddenschap“-functies.

2.8

Als een weddenschap met een Odds Boost verwerkt is als een dead-heat (d/h) en de betreffende dead-heatquoteringen dalen tot onder de 1,00, dan is de Odds Boost niet langer geldig en wordt de weddenschap als "geannuleerd" beschouwd.

2.9

Een Odds Boost kan worden gebruikt voor één (1) enkelvoudige of één (1) Combi-weddenschap. De Odds Boost mag mag niet verspreid worden over meerdere weddenschappen. Meerdere enkelvoudige weddenschappen, weddenschappen die geplaatst worden met de Doe-wed-zelf-functie, systeemweddenschappen en bankierweddenschappen komen niet in aanmerking voor Odd Boosts.

2.10

Als er een Odds Boost wordt aangeboden, kan deze slechts één keer worden gebruikt en alleen binnen de op het scherm aangegeven periode. Als de geldigheidsduur is verstreken zonder dat de Odds Boost is gebruikt, is de Odds Boost niet langer geldig.

2.11

Een Odds Boost kan alleen worden gebruikt voor onze producten sportweddenschappen en live weddenschappen. Alle andere producten zijn uitgesloten.

2.12

Wanneer er sprake is van specifieke voorwaarden voor geselecteerde wed-opties, bijvoorbeeld minimum-quoteringen, resticties op combi-weddenschappen, enz., dan gelden deze ook voor de Odds Boosts.

2.13

Voor acties zijn weddenschappen die worden afgesloten met een Odds Boost geldig met de quoteringen die worden getoond vóór de toepassing van de boost en niet met de verhoogde quoteringen.

2.14

De Onderneming kan de beschikbaarheid van Odds Boosts op alle apparaten en in alle browsers niet garanderen.

2.15

Weddenschappen die worden geplaatst met Odds Boost-tokens tellen voor actiecampagnes ALLEEN MEE voor verwerkte inzetvereisten. Als er sprake is van quoteringscriteria, dan worden alleen de oorspronkelijke quoteringen verwerkt.

2.16

Weddenschappen die worden geplaatst met Odds Boost-tokens TELLEN MEE voor inzetvereisten die volgens de oorspronkelijke quoteringen zijn verwerkt.