Veelgestelde vragen over Apple Pay

1. Wat is Apple Pay?
  2. Heb ik een account bij Apple Pay nodig om geld te kunnen storten?
  3. Hoe kan ik geld storten op mijn Apple Pay account?
  4. Hoe doe ik een storting met behulp van Apple Pay?
  5. Hoe veilig is Apple Pay?
  6. Kan ik meerdere kaarten toevoegen aan mijn apparaat?
  7. In welke valuta kan ik geld storten met Apple Pay?
  8. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Apple Pay?
  9. Hoe lang duurt het voordat ik het overgemaakte geld op mijn account heb staan?
  10. Kan ik geld laten uitbetalen naar mijn Apple Pay account?

1. Wat is Apple Pay?

Apple Pay biedt een eenvoudige, veilige en private manier om te betalen met iPhone, iPad, Apple Watch en Mac.

Voor in-app betalingen met Apple Pay moet u beschikken over een Apple Watch, iPhone SE, iPhone 6 of nieuwer model, of iPad Pro®, iPad Air® 2 of iPad mini® 3 of nieuwe model.

U kunt ook gebruik maken van Apple Pay op het web met iPhones, iPads of Macs die ondersteund worden. Zoek naar de "Kopen met Apple Pay" button op de storting

Bezoek alstublieft apple.com/apple-pay voor een volledige lijst met Apple apparaten die compatibel zijn met Apple Pay.

2. Heb ik een account bij Apple Pay nodig om geld te kunnen storten?

Ja. U moet uw kaarten registreren bij Apple Pay voordat ze kunt gebruiken voor deze stortingsoptie.

Op uw iOS apparaat gaat u naar Instellingen > Wallet & Apple Pay en zorgt u ervoor dat 'Toestaan Betalingen op Mac' is ingeschakeld.

3. Hoe kan ik geld storten op mijn Apple Pay account?

Apple Pay biedt meerdere manieren om uw wallet aan te vullen zoals bijvoorbeeld debitkaarten.

1. Ga naar de Wallet en tip op +.
  2. Volg de stappen om een nieuwe kaart toe te voegen. Bekijk de demo en ontdek hoe het werkt. Als u gevraagd wordt om de kaart toe te voegen die u gebruikt bij iTunes, op andere apparaten, of een die u recentelijk verwijderd heeft, dan selecteert u deze kaart en vult u vervolgens de veiligheidscodes van die kaart in.
  3. Tip op Volgende. De verstrekker van uw kaart of bank verifieert uw informatie en beslist of u uw kaart kunt gebruiken bij Apple Pay. Als uw bank of kaartverstrekker meer informatie nodig heeft om uw kaart te verifiëren, dan zullen zij u hierom vragen. Als u beschikt over deze informatie, gaat u naar de Wallet en tipt u op uw kaart.
  4. Nadat uw bank of kaartverstrekker uw kaart geverifieerd heeft, tipt u op Volgende. Vervolgens kunt u Apple Pay gebruiken.

Meer informatie vindt u via deze link https://support.apple.com/en-in/HT204506

4. Hoe doe ik een storting met behulp van Apple Pay?

Om een storting te doen met behulp van Apple Pay moet u de volgende stappen doorlopen:

1. Bezoek onze Kassier en selecteer 'Apple Pay'.
  2. Vul het bedrag in dat u wenst te storten; klik op 'Kopen met Apple Pay'button.
  3. Voltooi het stortingsproces door de betaling te autoriseren met uw Touch-ID of Face-ID op uw apparaat.
  4. Opmerking: Als u wilt betalen met behulp van een andere kaart, tipt u op '>' naast de kaartgegevens.

5. U hoort nu een melding te ontvangen met 'Geslaagde Storting', waarmee het gestorte bedrag en transactie-ID bevestigd worden.
  6. De bedragen worden vervolgens toegevoegd aan uw bankroll.

5. Hoe veilig is uw Apple Pay transactie?

Uw kaart in Apple Pay wordt beschermd met uw vingerafdruk bij “Touch ID,” met uw gezicht via “Face ID,” en/of met het "Wachtwoord" van uw apparaat. Voor uw veiligheid moet u bij het doen van een aankoop via Apple Pay gebruik maken van uw vingerafdruk voor de “Touch ID”, uw gezicht voor “Face ID,” of het “Wachtwoord” van uw apparaat. Al uw betaalinformatie wordt versleuteld in het Secure Element, een speciale chip in uw apparaat.

6. Kan ik meerdere kaarten toevoegen aan mijn apparaat?

Ja, bij Apple Pay kunt u tot 8 credit-/debitkaarten toevoegen.

7. In welke valuta kan ik geld storten met Apple Pay?

Apple Pay voert alleen transacties uit in EUR, GBP en USD.

8. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Apple Pay?

Er zijn geen transactiekosten van toepassing op stortingen via Apple Pay voor een online wedsite die de digitale wallet accepteert als stortingsmethode.

9. Hoe lang duurt het voordat ik het overgemaakte geld op mijn account heb staan?

Het geld wordt direct op uw account overgemaakt.

10. Kan ik geld laten uitbetalen naar mijn Apple Pay account?

Nee, opnames via Apple Pay worden niet ondersteund.