Wat is een 'Cash Out'?

Voor geplaatste enkelvoudige en combi-weddenschappen kan bwin.be de mogelijkheid voor een 'Cash Out' aanbieden: hoewel het resultaat van een weddenschap nog niet definitief is vastgesteld, kan de winst al geïnd worden. Het bedrag dat ontvangen kan worden is gebaseerd op de huidige quoteringen.

Met behulp van de 'Cash Out'-functie kunt u:

  • Uw winst veiligstellen
  • Verliezen minimaliseren
  • Direct verhogen van uw accounttegoed zonder geld te storten

Bijvoorbeeld:

U plaatst een live weddenschap van € 10 dat het Spaanse team wint van Italië met quoteringen van 2.40.

- Scenario 1: Spanje scoort na 30 minuten een doelpunt en gaat aan de leiding (1:0). Hiermee stijgt de kans dat u uw weddenschap heeft gewonnen en daarom bieden wij een Cash Out van € 18 aan. U heeft de mogelijkheid om nu de € 18 aan te pakken of te wachten tot het einde van de wedstrijd waarbij u hoopt dat Spanje nog steeds aan de leiding gaat.

- Scenario 2: Italië scoort na 30 minuten en gaat aan de leiding (0:1). Nu wordt de kans groter dat u deze weddenschap gaat verliezen en wij bieden u een Cash Out van € 6 aan. U kunt nu kiezen voor de € 6 en zo het eventuele verlies van uw inzet te beperken of hopen dat het tij gedurende de wedstrijd nog keert.

De 'Cash Out'-optie is te vinden in de ‘Mijn weddenschappen’ sectie van het wedstrookje (live wedden) of de 'Cash Out'-sectie (pre-match).

bwin.be kan niet op elk moment een ‘Cash Out’ aanbieden. Nadat u geklikt heeft op de ‘Cash Out’ button, controleert het systeem de beschikbaarheid van de betreffende weddenschap. Wanneer de weddenschap bevroren is of reeds gesloten of de betreffende quotering is veranderd, dan wordt de ‘Cash Out’ afgewezen. Het veranderen van quoteringen kan vooraf geaccepteerd worden door deze optie in de ‘Instellingen’ te activeren.