Wat is "Cash Out"?

Voor geplaatste enkelvoudige en combi-weddenschappen kan bwin de mogelijkheid op een "Cash Out" aanbieden. Dit houdt in dat, hoewel de uitkomst van een weddenschap niet vaststaat, de winst al kan worden uitbetaald. Het bedrag dat ontvangen kan worden is afhankelijk van het spelverloop.

Met behulp van de "Cash Out" kunt u:

  • Enkelvoudige en combi-weddenschappen laten uitbetalen voordat ze volledig zijn verwerkt.
  • Winst veiligstellen of uw risico verlagen

  • De controle over uw wedstrijd in eigen hand houden

Voorbeeld:

U plaatst een live weddenschap van € 10 op de overwinning van de Spaanse nationale ploeg op Italië met quoteringen van 2.40.

Scenario 1: na 30 minuten scoort Spanje en gaat aan de leiding (1:0). Omdat de kans op een gewonnen weddenschap voor u stijgt, bieden wij u een Cash Out van € 18. U heeft de mogelijkheid om deze € 18 te accepteren of om te wachten tot de wedstrijd is afgelopen en in de tussentijd moet u hopen dat Spanje aan het einde van de wedstrijd nog altijd aan de leiding gaat.

Scenario 2: na 30 minuten scoort Italië en gaat aan de leiding (0:1). Omdat het er nu naar uitziet dat u uw weddenschap gaat verliezen, bieden wij een Cash Out aan van € 6. U kunt de € 6 nu accepteren en zo voorkomen dat niet uw volledige inzet verloren gaat of hopen dat Spanje nog tot scoren komt.

De Cash Outsoptie staat getoond in de "Mijn weddenschappen"-sectie van het wedstrookje.

bwin garandeert niet dat er te allen tijde een "Cash Outsoptie"beschikbaar is. Nadat u geklikt heeft op de "Cash Out" button, controleert het systeem de beschikbaarheid van de betreffende weddenschap. Als de weddenschap bevroren wordt of reeds is gesloten of wanneer de betreffende quoteringen zijn veranderd, wordt de "Cash Out" afgewezen.