Hoe kan ik mijn gegevens van het wedbriefje verwijderen?

Het verwijderen van uw keuzes is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is klikken op de 'X'-knop aan de rechterkant van de keuze die u van het wedbriefje wilt verwijderen.

Om al uw keuzes te verwijderen: selecteer het 'prullenbak'-icoontje in de rechterbenedenhoek van uw wedbriefje, deze klapt dan uit met de optie 'Bevestig alles verwijderen'. Selecteer dit om alle inzetten van uw wedbriefje te verwijderen.