Odds Boost

Als u besluit de beloning te gebruiken om uw quoteringen te verhogen (dit kan tot 100%) en uw selectie wint, dan wordt de gebooste winst uitbetaald zoals aangegeven in de Deelnamevoorwaarden van uw beloning. Ga voor meer informatie naar "Mijn account / Mijn aanbiedingen" en klik op "Meer informatie".

Het kan zijn dat u op een minimaal aantal evenementen, op specifieke sporten of competities moet wedden of een specifiek apparaat moet gebruiken.

U kunt de speciale voorwaarden voor de Odds Boosts bekijken in de sectie "Mijn account / Mijn aanbiedingen" of door te klikken op de groene beloningenbalk op de homepagina voor sportweddenschappen HIER.

Voor uw Odds Boosts is een maximale inzet- en winstwaarde ingesteld.

Bijvoorbeeld: als uw Odds Boost een maximale inzetwaarde van € 100 heeft, kunt u hem gebruiken voor een weddenschap van € 50, maar niet voor een weddenschap van € 150.

Een ander voorbeeld: als uw Odds Boost een maximale winst heeft van € 20, dan kan de inzet van uw weddenschap niet het gebooste winstbedrag overschrijden, want in het geval u wint, kunt u slechts tot € 20 winnen.

U kunt de voorwaarden voor Odds Boosts bekijken door te klikken op hier.