Waar vind ik mijn bonussen en acties?

U kunt deze vinden onder "Mijn account / Mijn aanbiedingen" of klikken en een specifiek product te selecteren.

Hier kunt u:

• Toegang krijgen tot de lijst van uw huidige bonussen en beloningen.
  • Klik op "Meer informatie" op uw beloning om de Algemene voorwaarden te lezen en uw voortgang te bekijken.
  • Activeer, pauzeer of verwijder uw beloningen.
  • Bekijk beschikbare en verlopen acties.
  • Klik op "Meer informatie" bij actieve acties om de Algemene voorwaarden te lezen, meld u aan en bekijk uw voortgang.
  • Selecteer "Aanbiedingsgeschiedenis" HIER om de activiteit van de afgelopen zes maanden op uw bonussen en Freespins te bekijken.

Vergeet niet dat u zich kunt registreren voor onze nieuwsbrieven via "Mijn account / Instellingen / Communicatievoorkeuren" HIER om updates te ontvangen over onze nieuwste aanbiedingen en acties. Waar wacht u nog op? Mis niets!