Cookieverklaring

Dit is de cookieverklaring voor bwin.be (“Cookieverklaring”). Deze verklaring is van toepassing op de informatie die wordt verzameld en gebruikt door CKO BETTING N.V. ("wij", "ons", “onze) wanneer u naar onze website gaat en deze gebruikt. Deze informatie wordt verzameld via instrumenten, cookies genaamd, en andere technologieën die worden gebruikt om te communiceren met cookies op onze website, waaronder instrumenten als pixel-tags en webbeacons.

Deze Cookieverklaring legt uit wat cookies zijn, welke cookies we gebruiken en waarom, en wat u kunt doen om uw cookievoorkeuren te beheren. Wanneer de door ons verzamelde gegevens via cookies als persoonsgegevens worden beschouwd, is onze Privacyverklaring van toepassing op de verzameling en gebruik van die gegevens. Lees de Cookieverklaring en onze Privacyverklaring zorgvuldig door.

1. WAT ZIJN COOKIES?
  2. BRON EN CATEGORIEËN VAN COOKIES
  3. GEBRUIK VAN COOKIES
  4. BEHEER VAN COOKIES
  5. WIJZIGINGEN AAN DEZE COOKIEVERKLARING

WAT ZIJN COOKIES?

Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiele apparaat plaatst wanneer u deze website bezoekt. Dit kleine tekstbestand kan een unieke identificador bevatten die uw computer of mobiele apparaat onderscheidt van andere apparaten. We gebruiken het woord "cookies" in deze Cookieverklaring als we verwijzen naar websitecookies en andere technologieën die automatisch informatie kunnen verzamelen als u onze websites bezoekt (zoals pixel-tags en webbeacons).

BRON EN CATEGORIEËN VAN COOKIES

Onze cookies zijn zowel van ons als van derde partijen afkomstig. Of een cookie een afkomstig is van een"eerste" of "derde" partij is afhankelijk van de website dat of het domein die de cookie plaatst. In de context van deze Cookieverklaring zijn cookies die afkomstig zijn van eerste partijen cookies die door ons zijn geplaatst, en alle informatie die door middel van deze cookies wordt verzameld wordt door ons ontvangen, terwijl cookies die afkomstig zijn van derde partijen door andere partijen zijn geplaatst waarmee wij zaken doen. Deze partijen kunnen unieke cookies op uw webbrowser plaatsen wanneer u onze website bezoekt, om informatie te verzamelen over uw gebruik van de website en mogelijk over andere online activiteiten in de toekomst en op verschillende websites en apps. Deze derde partijen verzamelen de gegevens direct van uw webbrowser en de verwerking van deze gegevens is onderhevig aan hun eigen privacybeleid.

Cookies van eerste of derde partijen worden geclassificeerd als "blijvende" cookies of "sessie"-cookies, afhankelijk van hun duur:

Blijvende cookies

Deze cookies worden tussen browsersessies op uw apparaat geplaatst en zorgen ervoor dat uw voorkeuren en acties op onze websites (of in sommige gevallen tussen onze websites) worden onthouden. Blijvende cookies kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder het onthouden van uw voorkeuren en keuzes wanneer u onze website gebruikt, of voor gerichte reclame. Deze cookies verlopen niet als de browsersessie wordt afgesloten en blijven tot de vervaldatum, die door de bron van de cookie is ingesteld, op uw apparaat staan, tenzij u dit deactiveert.

Sessie-cookies

Deze cookies worden slechts voor de duur van uw bezoek aan onze website op uw apparaat geplaatst. Met een sessiecookie kunt u sneller op onze website navigeren en als u een geregistreerde klant bent, ziet u de informatie die het meest relevant voor u is. Deze cookie verloopt automatisch wanneer u de browser afsluit.

GEBRUIK VAN COOKIES

Het is belangrijk te weten dat verschillende cookies verschillende functies hebben. Hieronder staat een samenvatting van de cookies die op deze website worden gebruikt.

Noodzakellijke cookies

Deze cookies zijn nodig om onze website goed te laten werken en zorgen ervoor dat u zich op onze website kunt verplaatsen en onze functies kunt gebruiken. Zonder deze cookies kunt u niet tussen de pagina's navigeren of bepaalde nodige functies van onze website gebruiken. Als u niet wilt dat wij deze informatie verzamelen, moet u het gebruik van onze website onmiddellijk staken. Door verder te gaan met het gebruik van onze website gaat u ermee akkoord dat deze cookies nodig zijn om u diensten aan te bieden en dat deze cookies worden geplaatst op uw webbrowser.

Prestatiecookies

Deze cookies verzamelen en rapporteren toegevoegde niet-indentificeerbare informatie, waarmee wij de prestaties van onze website kunnen begrijpen en verschaffen inzichten over hoe de website wordt gebruikt en hoe deze verbeterd kan worden voor bezoekers. Deze cookies geven informatie over bijvoorbeeld welke zones u bezocht heeft, de tijd die u op de website doorbrengt, reacties op reclameboodschappen, testen van ontwerpen en problemen die u ondervindt, zoals foutmeldingen.

Functionaliteitscookies

Met deze cookies kan onze website zich herinneren of u onze website eerder heeft bezocht en de keuzes die u heeft gemaakt (zoals uw taal, regio of voorkeuren) om u een meer gepersonaliseerder en verbeterde online ervaring te kunnen bieden. De informatie die deze cookies verzamelen kunnen anoniem zijn en kunnen geen individuele browseractiviteit traceren. Bijvoorbeeld:

• Onthouden van gebruikersinstellingen
  • Opmerken dat een dienst al aangeboden is
  • Voldoen aan een verzoek van een gebruiker

Gerichte cookies en cookies voor reclame

Deze cookies worden gebruikt om content aan te bieden die meer aansluit bij u en uw interesses. Zij kunnen worden gebruikt om gerichte reclame aan te bieden, te zien hoe bezoekers zich op de website verplaatsen tijdens hun bezoek, het aantal gebruikers te tellen of het aantal keer dat u een reclame ziet te beperken.

BEHEER VAN COOKIES

Onze prestatie-, functionaliteits- en gerichte/reclamecookies zijn niet strikt noodzakelijk voor de website om te functioneren, maar geeft u een betere browserervaring. U kunt deze cookies verwijderen of blokkeren, maar als u dit doet kan het zijn dat u, elke keer dat u de website bezoekt, handmatig voorkeuren moet instellen en dat sommige functies op de website kunnen niet naar behoren functioneren.

De meeste internetbrowsers zijn in principe ingesteld om cookies automatisch te accepteren. U kunt de instellingen veranderen om cookies te blokkeren of u te waarschuwen wanneer cookies naar uw apparaat worden gestuurd. Als u verschillende apparaten gebruikt om onze website te bezoeken (bijv. uw computer, smartphone, tablet, enz.) dient u ervoor te zorgen dat elke browser op elk apparaat ingesteld is op uw cookievoorkeuren.

Klik hier voor meer informatie over cookies en hoe ze te beheren.

WIJZIGINGEN AAN DEZE COOKIEVERKLARING

Toekomstige wijzigingen aan deze Cookieverklaring worden op deze pagina gepubliceerd en we zullen alle maatregelen treffen om alle wijzigingen aan deze Cookieverklaring aan u te communiceren. Kom regelmatig terug voor updates of wijzigingen aan deze Cookieverklaring. Wij zullen u tevens om uw aandacht vragen voor deze wijzigingen door onze cookiebanner/-popup bij te werken.

Deze verklaring is voor het laatst herzien en bijgewerkt op: 25 mei 2018