Hoe weet ik of ik een geplaatste weddenschap gewonnen heb?

Ga naar uw “Mijn weddenschappen”-pagina's via de bwin header (door te tippen op ) of via het accountmenu in de linkerbovenhoek van de pagina (tip op de ). U kunt dan de openstaande en verwerkte weddenschappen bekijken. Om alle winnende weddenschappen te bekijken, selecteert u het "Gewonnen" tabblad. De content is gesorteerd op datum, beginnend met de meest recente weddenschappen. Tip op als u aanvullende gegevens van uw weddenschap wilt bekijken.

De mogelijke winst van verwerkte weddenschappen worden automatisch toegevoegd aan uw accounttegoed.

Let er op dat het “Meer” tabblad een dropdownmenu is waar u aanvullende filters kunt selecteren. Het getal naast elk filter geeft het aantal beschikbare weddenschappen aan. Om de volledige "Mijn weddenschappen"-pagina te sluiten, tipt u op de  button.