Zo sluit u een weddenschap af

Om een weddenschap te plaatsen moet u eerst inloggen en dan de volgende stappen doorlopen:

1. Browse door de sportsectie (ga naar sport en competities via de navigatiebalk en beschikbare filters)
  2. Tip op de quoteringen-waarde van de weddenschap die u wilt toevoegen aan uw wedstrookje
  3. Ga naar het wedstrookje vanuit de header door te tippen op in de rechterbovenhoek of via het gele bevestigingsbericht dat getoond staat onder de geselecteerde quoteringen
  4. Selecteer uw type weddenschap: Enkelvoudig, Combi of Systeem
  5. Vul de inzet in die u wilt plaatsen op de door u gekozen weddenschappen
  6. Tip op “Plaats inzet” button (als uw selecties correct zijn) om uw wedstrookje in te sturen
  7. De bevestigingspagina wordt getoond na een geslaagde verwerking

Let op dat u bij enkelvoudige en systeemweddenschappen de inzet kunt invoeren als “Inzet per weddenschap” of als “Inzet totaal”. “Inzet per weddenschap” kent de ingevoerde inzet toe aan alle weddenschappen in het wedstrookje en “totale inzet” verdeelt de inzet gelijk over alle weddenschappen.