Inzetvereisten

Wat is een inzetvereiste?

Wanneer u een bonus van ons ontvangt op bwin kan deze een 'inzetvereiste' hebben. 

De inzetvereiste is een bedrag dat gespeeld of ingezet moet worden met het bonusgeld en/of de daaruit voorkomende winst die u met deze bonus heeft gewonnen. Na het voldoen van de inzetvereisten, kan alle winst worden toegevoegd aan uw tegoed. Als u geen winst ontvangt terwijl u de bonus gebruikt, hoeft u geen inzetten te voldoen. 

Wat betekent dit? 

Wanneer u een bonus ontvangt met inzetvereisten, wordt alle bonuswinst die u ontvangt 'beperkt' of 'afgeschermd' totdat aan de inzetvereisten is voldaan. 

Een inzetvereiste 'beperkt' alle winst die u ontvangt als u het bonusgeld gebruikt. Dit betekent dat als u wint terwijl u het bonusgeld gebruikt, moet u, voordat u deze winst kunt claimen, een bepaald bedrag inzetten of wedden. Inzet wordt meestal aangegeven als 10X, dit betekent dat u slechts 10 keer het bonusbedrag moet inzetten of wedden.

Als u geld stort om voor de bonus in aanmerking te komen is dit niet beperkt, alleen het gewonnen geld van de bonus is beperkt.

Hoe voldoe ik aan een inzetvereiste? 

Om te voldoen aan uw inzetvereiste, moet u zowel het bonusgeld als de daaruit voortkomende winst inzetten. U hoeft geen extra geld te storten om aan de vereisten te voldoen.

Wanneer u het bonusgeld gebruikt en u heeft een winnende selectie, zal dit deel uitmaken van uw 'Beperkte bedrag'. Dit is een combinatie van het resterende bonusgeld en de daaruit voortkomende winst.

Op de bonuspagina ziet u informatie, zoals wanneer de bonus verloopt, het beperkte bedrag (de resterende bonus plus de uit de bonus voortkomende winst), het totale inzetbedrag en het bedrag dat u nog moet inzetten.

Dragen alle games bij aan dezelfde inzetvereisten?

Nee. Wanneer u inzet op games om aan de inzetvereisten te voldoen, is het de moeite waard op te merken dat niet alle games van toepassing zijn. Bekijk de Algemene voorwaarden voor de games die uitgesloten kunnen zijn.

Als u bij roulette een veilige inzet doet, bijvoorbeeld als u meer dan 67% van het bord beslaat met uw inzet, dan telt dit niet mee voor de inzetvereisten.

Kan ik nog wel geld opnemen?

Ja. U kunt nog wel geld opnemen, maar het kan zijn dat bonussen die u op uw account heeft, zelfs als deze op 'Pauze' of 'In behandeling' staan, kunnen deze verloren gaan. Zowel de bonus EN de beperkte daaruit voortkomende winsten gaan dan verloren.