Veelgestelde vragen over paysafecard

1. Wat is paysafecard?
  2. Waarom kan ik geen stortingen meer doen met paysafecard-vouchers?
  3. Hoe kan ik geld storten op mijn paysafecard-account?
  4. Hoe kan ik met paysafecard geld storten op mijn account?
  5. Zijn er kosten verbonden aan paysafecard?
  6. Hoe lang duurt het voordat ik het overgemaakte geld op mijn account heb ontvangen?
  7. Is het veilig om paysafecard te gebruiken?

1. Wat is paysafecard?

Een paysafecard is de toonaangevende prepaid betaalkaart voor internetbetalingen. Met een paysafecard kunt u gemakkelijk en veilig online shoppen - u hoeft uw persoonlijke gegevens niet te delen.

2. Waarom kan ik geen stortingen meer doen met paysafecard-vouchers?

Vanaf 14 september 2021 kunt u alleen stortingen doen met uw paysafecard-account. Als u nog geen my paysafecard-account hebt, kunt u zich HIER gratis registreren.. Ga voor meer informatie naar paysafecard.com.

3. Hoe kan ik geld storten op mijn paysafecard-account?

U kunt een paysafecard kopen bij een groot aantal verkooppunten, waaronder winkels en kiosken.

Vind een verkooppunt in de buurt

4. Hoe kan ik met paysafecard geld storten op mijn account?

Voer de onderstaande stappen uit:

• Log in op uw account.
  • Ga naar 'Kassier' en selecteer 'Storten'.
  • U krijgt nu het paysafecard-logo te zien. Klik op het pictogram om deze stortingsoptie te selecteren.
  • Kies of vul uw bedrag en bonuscode (indien van toepassing) in en klik dan op 'Storten'.
  • U wordt nu naar paysafecard geleid.
  • Log in op uw paysafecard-account en volg de instructies.
  • U ziet dan uw bevestigingsgegevens.
  • Klik op 'OK' - u krijgt een bericht met 'bevestiging van succesvolle storting' te zien.

5. Zijn er kosten verbonden aan paysafecard?

Er zijn geen kosten verbonden aan stortingen die met paysafecard zijn gedaan.

6. Hoe lang duurt het voordat ik het overgemaakte geld op mijn account heb ontvangen?

Het geld wordt direct op uw account overgemaakt.

7. Is het veilig om paysafecard te gebruiken?

Ja, paysafecard is volkomen veilig. Door de combinatie van transactiemonitoring, transactieverificatie via SMS voor kaarthouders en een toegewijd anti-fraude team, is paysafecard een volledig veilig online betaalmiddel.