Welke soorten weddenschappen zijn mogelijk?

Met live-wedden heeft u de keuze uit drie verschillende soorten weddenschappen. Beginnend met 1 tip, kunt u kiezen voor de enkelvoudige weddenschap. U kunt maximaal 12 tips simultaan als enkelvoudige weddenschappen afsluiten.

U kunt een combi (parlay) weddenschap afsluiten voor 2 tot maximaal 12 gekozen tips. In dit geval worden alle tips gecombineerd. Alle geselecteerde tips moeten kloppen voor het winnen van een combi-weddenschap.

U kunt een systeemweddenschap plaatsen van 3 tot maximaal 12 geselecteerde tips. Wij adviseren het gebruik van een “Bank” bij een systeem met meer dan 8 tips.

Let op: Als u kiest voor meer dan 2 tips, dan schakelt het wedstrookje automatisch naar de combi-weddenschap, maar alleen dan wanneer de tips gecombineerd kunnen worden. Lees alstublieft voor meer informatie de FAQ “Welke weddenschappen kunnen gecombineerd worden bij een combi-weddenschap (parlay)?”. Als u liever speelt met enkelvoudige of systeemweddenschappen, kies dan de betreffende tab op uw wedstrookje.