Hoe functioneert de live-weddenschap?

Met onze live-weddenschappen beleeft u een unieke spanning tot aan het eindsignaal. In realtime geven honderden fans tegelijkertijd hun tips af. De uitslagen zijn dynamisch en wijzigen voortdurend tijdens het verloop van het spel. Parallel hieraan wordt alle informatie over de stand, verstreken tijd, gele en rode kaarten etc. getoond. Een live ticker over het spelverloop en een chat completeren de interactieve weddenschapbeleving. U vindt live-weddenschappen niet alleen bij voetbalwedstrijden maar ook bij weddenschappen van andere sporten zoals tennis, formule 1, american football, ijshockey of skiën.

Als u uit de lijst een live-evenement kiest, wordt er een nieuwe pagina geopend. Aan de linkerkant ziet u een overzicht van alle andere evenementen die tegelijkertijd live worden aangeboden. In het midden verschijnen de wedmogelijkheden die voor het betreffende evenement worden aangeboden. Aan de rechterkant ziet u zoals gebruikelijk uw wedstrookje.

U kunt enkelvoudige, combinatie- en zelfs systeemweddenschap bij diverse live-evenementen afsluiten. Via het menu aan de linkerkant kunt u naar een andere live-weddenschap overschakelen en daar een weddenschap op het wedstrookje over te nemen. Zo kunt u tips voor verschillende live-evenementen met elkaar combineren. Vanaf drie tips kunt u tevens systeemweddenschap afsluiten.