Toevoegen/Verwijderen favorieten

Om favorieten toe te voegen aan uw persoonlijke lijst, tikt u op het  symbool die verschijnt naast het evenementnaam of competitienaam. De aangetikte  kleurt geel en er wordt een bevestigingsbericht getoond (bijv. “Succesvol toegevoegd aan favorieten”). Het bericht bevat tevens het aantal favorieten die aanwezig in uw lijst.

Om een favoriet te verwijderen uit uw lijst, tipt u op het geel oplichtende  symbool. U kunt ook naar uw lijst met favorieten gaan (via de hoofdsportnavigatiebalk) en een naam verwijderen door ofwel te tippen op of door te swipen van links naar rechts. Voor het verwijderen moet u uw bevestiging sturen door te klikken op de "Verwijderen" butoon.

Let er op dat voor het toevoegen of verwijderen van een naam uit uw lijst, u zich eerst moet inloggen.