Goed om te weten

• Bezoek https://member.neteller.com/mflux/member/signUp.
  • Zodra u het NETELLER inschrijfformulier heeft ingevuld, ontvangt u een email. Deze email bevat instructies voor 'Stap 2' (uw NETELLER account activering).
  • Volg de instructies, u wordt gevraagd om uw NETELLER Account ID en Secure ID (te vinden in de email) in te voeren, plus het wachtwoord dat u heeft ingevuld bij de registratie op de NETELLER account inschrijfpagina. Bewaar deze email voor verdere referentie.

Nadat u deze twee stappen hebt uitgevoerd, is de NETELLER-rekening (of 'online portemonnee') actief en kunnen bedragen worden bijgeschreven.

Kijk op http://www.neteller.com/fees/ voor het verwerkingsproces en de servicekosten.