Hoe kan ik een live-video bekijken?

De huidige streamingrate is 600 kbit/s dat betekent dat  het dataverkeer rond de 200-250MB per 90 minuten beeld ligt. Voor optimaal gebruik van de video mogelijkheid adviseren wij een internetverbinding tegen een vast tarief met een verbindingssnelheid van minstens 1 Mbit/s (ADSL). Let op dat streaming kan leiden tot hoge internetkosten.

In het algemeen gelden de systeemvereisten 256 MB RAM, 1 GHz processor en Adobe Flash Player 9.0 of hoger.