Auto Cash Out en Cash Out-melding

Wat is 'Auto Cash Out'?

Heeft u wel eens een Cash Out-kans gemist omdat u het te druk had? Met Auto Cash Out kunt u dit tot het verleden laten behoren door de Cash Out-waarde van te voren in te stellen. Als de Cash Out-waarde van uw weddenschap dan die waarde bereikt of overschrijdt, wordt deze automatisch uitbetaald en het geld wacht op u tot de volgende keer dat u tijd heeft om te wedden.

Wat is 'Cash Out-melding'?

U wilt liever zelf de controle houden over uw Cash Out, maar u wilt niet tijdens het hele evenement de Cash Out-waarde in de gaten houden? Cash Out-melding is dan voor u. U stelt een Cash Out-waarde in en als deze wordt bereikt of overschreden wordt er een bericht gestuurd om u dit te laten weten. U kunt dan uw weddenschap bekijken en beslissen of u wel of niet wilt laten uitbetalen op basis van wat er gebeurt in de evenementen waarop u heeft gewed. Deze functie is alleen beschikbaar voor sportweddenschappen.

Wanneer zijn 'Auto Cash Out' en 'Cash Out-melding' beschikbaar?

Auto Cash Out is beschikbaar voor alle markten waarvoor Cash Out beschikbaar is. Cash Out-melding is beschikbaar voor alle markten waarvoor Cash Out beschikbaar is en wanneer de sportapp gebruikt wordt.

Zie de Helpsectie en Algemene voorwaarden voor de Cash Out-functie.

Hoe gebruik ik 'Auto Cash Out' en 'Cash Out-melding'?

Auto Cash Out gebruiken is eenvoudig! U kunt een Auto Cash Out-waarde instellen door te klikken op het icoon voor Cash Out-instellingen naast de Cash Out-button van uw weddenschap. U kunt dan de waarde invullen voor de Cash Out op het getoonde toetsenbord. Wanneer u tevreden ben met de waarde selecteert u 'Auto Cash Out instellen' en uw Auto Cash Out-waarde wordt ingesteld. Eenmaal ingesteld toont het icoon voor Cash Out-instellingen een groene indicator om aan te geven dat er een live Auto Cash Out ingesteld is. Om de ingestelde waarde te bekijken selecteert u het icoon voor Cash Out-instellingen en wordt de actuele waarde getoond.

Cash Out-melding werkt op dezelfde manier - u klikt op de button Cash Out-opties, selecteert het Meldingen-tabblad en daar kunt u de meldingswaarde instellen. Wanneer deze waarde wordt bereikt ontvangt u een melding op uw apparaat.

Dus als uw Cash Out-waarde wordt bereikt of overschreden kunt u ontspannen omdat u weet dat wij uw weddenschap automatisch uitbetalen of u een melding sturen, afhankelijk van wat u heeft ingesteld - u heeft de controle!

Kan ik de 'Auto Cash Out' en 'Cash Out-melding' wijzigen of verwijderen nadat ik een waarde heb ingesteld?

Ja, selecteer daarvoor het icoon voor de Cash Out-instellingen, het tabblad met de instelling die u wilt verwijderen en selecteer de button 'Auto Cash Out verwijderen' of de button 'Auto Cash Out wijzigen'. Als u de waarden wilt veranderen, verwijder dan de actuele waarde, voer een nieuwe waarde in met het toetsenbord en bewaar deze.

Word ik gewaarschuwd als mijn weddenschap automatisch wordt uitbetaald?

Er worden push-meldingen naar klanten gestuurd die de sport-app op hun apparaat geïnstalleerd hebben en wanneer de meldingen zijn ingeschakeld voor de app.

Hoe vaak krijg ik een melding als ik een waarde heb ingesteld voor Cash Out-meldingen?

Als u de Cash Out-meldingsfunctie heeft gebruikt, krijgt u slechts één keer een melding nadat de waarde is bereikt. Wanneer een waarde eenmaal is bereikt en de melding is gestuurd, dan wordt de Cash Out-melding verwijderd en moeten er een nieuwe worden ingesteld voor toekomstige meldingen.