Wat is "Toon dit bericht niet meer tijdens deze sessie"?

Tijdens het plaatsen van een weddenschap wordt u gevraagd om de instellingen van uw wedstrookje en berichtgeving te bepalen. De pop-up pagina wordt getoond totdat u tipt op “Volgende” in het wedstrookje.

Nadat u uw persoonlijke instellingen heeft bepaald voor acceptatie van quoteringen en omtrent de communicatie met u, kunt u ook het hokje aanvinken met “Toon dit bericht niet opnieuw tijdens deze sessie” om het systeem instrueren om uw laatste instellingen op te slaan tot u uitlogt bij uw account (bijvoorbeeld aan het einde van de sessie). Door dit hokje aan te vinken, krijgt u niet opnieuw een melding om uw instellingen te specificeren en de “Volgende” button wordt niet getoond tijdens het plaatsen van de weddenschap.

Om uw huidige instellingen te veranderen, kunt u tippen op de  (in de header van de pop-up pagina boven de “Plaats weddenschap” button) om de pagina met de instellingen van het wedstrookje te tonen. Door te tippen op kunt u de pop-up pagina sluiten.